SİYASETTE İDRİS ALP FARKI

 

Farklı siyasi tarzı ile her zaman halkın içinde olan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, eline aldı tatlı kutusunu, vatandaşlara ve esnaflara kendi eliyle tatlı dağıtıp, 24 Haziran seçimlerinde partisine  destek istedi. Alp’in bu davranışı takdirle karşılandı.

 

 

 

 

24 Haziran seçim çalışmaları beraberinde ve öncesinde de her zaman halka dokunarak, kahve, kafe ve cadde ziyaretleriyle sürdürdüğü siyasi anlayışı büyük takdir toplayan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam eline aldı tatlı kutusunu, halka ve esnaflara tatlı dağıttı.

ALP’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım diyerek tatlı ikramı yapan Başkan Alp, 24 Haziran seçimleri içinde destek istedi ve bu seçimlerin Türkiye siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğuna dikkat çekti. Karşılarında Başkan Alp, elinde tatlı kutusunu gören vatandaşlar önce şaşırırken, sonrasında da Alp’e teşekkür edip, tatlı ikramını kabul edip, afiyetle yediler. Alp yaptığı çalışmalarıyla halkın gönlünde taht kurarken, takdir toplamaya da devam ediyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 + = 24