İŞTE GÖLCÜK’TE ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSMİ GEÇENLER

 

 

24 Haziran’da erken seçim kararı alınması sonrasında siyasi çevrelerde hareketlendi. Aday adaylık sürecinin başlamasıyla da bazı isimler ön plana çıkıyor. İşte ilçemizde aday adaylığı için ismi gündemde olanlar.

 

 

 

 

24 Haziran’da erken seçim kararı alınması sonrasında siyasi çevrelerde harekendi. Aday adaylık sürecinin başalamasıyla da bazı isimler ön plana çıkıyor. İktidar partisinde ilçemizde aday adayının az çıkması beklenirken, AK Parti’de Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi, KADEM Başkanı Berna Abiş, SHÇEK eski Genel Müdürü ve eski Gölcük Belediye Başkanı İsmail Barış, talep geldiği takdirde Mehmet Ellibeş gibi isimler ön plana çıkıyor. Sürpriz olarak ise başarılı Avukat Yıldırım Sezer ile ilçemiz adına sanat dünyasının önemli ismi Mehmet Cinemre  ismi gündemde olanlar.

DİĞER PARTİLERDE HANGİ İSİMLER VAR

MHP’de ise Gölcük eski Belediye Başkan adayı Orhan Altuntaş, ilçe eski başkanlarından Kemal Garipoğlu, genç isimler Savaş Toprak, Sercan Ayıkol’un ismi gündemde.  CHP ise aday adaylık sürecinde ilçemizdeki en kısır parti. Turan Dumlu kesin olarak seçime girmeyeceğini açıklarken, Kocaeli eski Baro Başkanı Tamer Solakoğlu’nun aday olabileceği konuşuluyor. Bunun yanında İlçe Başkanı İsmet İşeri belediye başkanı adayı olmayı düşündüğü için adaylığa sıcak bakmıyor. İlçemizde İYİ Parti’de ise sürpriz ve güçlü isimler gündemde. Eski Milletvekillerinden Halil İbrahim Artvinli, Murat Atar, Çetin Kocatürk adaylık için konuşulan isimler. Süreç çok hızlı ilerleyeceği için ileri ki günlerde bazı sürpriz isimlerinde gündeme geleceği söyleniyor. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 9 = 10