Başkan Ayaz’dan, Gazetemize Ziyaret

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, veda ziyaretlerine devam ediyor. Kocaeli yerel basınını ziyaret eden Ayaz’ın bugünkü istikameti Gölcük oldu. Başkan Ayaz, bugün gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Gölcük Vizyon Gazetesi’ne veda ziyaretinde bulunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Gönül Belediyeciliğini, Aşk’la” yaptım diyerek AK Parti benim davamdır dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Serkan Zeren, Başiskele Belediye Başkanı Ayaz’a; Yaptığınız hizmetlerle Başiskele’ye kazandırdığınız örnek ve öncü projelerle, Kocaeli’nin en değerli ilçelerinden birini yarattınız, bizlere ve basına karşı her zaman içten ve samimi oldunuz, benim gönlümde ve gözümde unutulmayan, gönüllere taht kuran başkan olarak hatırlanacaksınız dedi.

Yerel basının önemini vurgulayan Ayaz, bizim yaptığımız projelerimizi doğru, gerçek ve ilkeli duruşunuzla halka anlatan bir gazete oldunuz. Doğru habercilik ilkenizle yolunuza devam edeceğinize inancım tamdır diyen Ayaz, gazetemize Esma-ül Hüsna’nın tablosunu hediye etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 3 =