KİTAP İÇİN KOŞMAYA DAVET VAR

 

 

 

 

 

 

Büyükşehir, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nın tanıtımı kapsamında spor ve kitap okuma alışkanlığını buluşturmak amacıyla Kitaba Koş etkinliği düzenliyor. Kitaba Koş etkinliği 29 Nisan Pazar günü saat 09.30’da Seka Park’tan başlayacak. 4 km’lik halk koşusuna 7’den 77’ye herkes katılabilecek.

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nın tanıtımı kapsamında spor ve kitap okuma alışkanlığını bir arada buluşturmak amacıyla Kitaba Koş etkinliği düzenliyor. Düzenlenen etkinliğin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Kitaba Koş etkinliği 29 Nisan Pazar günü saat 09.30’da Seka Park’tan başlayacak. 4 km’lik halk koşusuna 7’den 77’ye herkes katılabilecek.

 

HAYDİ KİTABA KOŞALIM

Koşuya Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu destek veriyor. Kitaba Koş etkinliği bu yıl tek etaptan oluşacak. Halk koşusu etabı Seka Park’tan başlayacak ve atletizm sahasında son bulacak.

 

KİTAP HEDİYE EDİLECEK

Atletizm Pistinde yarışı tamamlayan vatandaşlara kitap hediye edilecek. Vatandaşlar isterse bu kitapları alanda belirlenen noktalardaki kargo alanına vererek, doğu bölgesinde ihtiyacı olan okullara kitap bağışında bulunabilecek.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 59 = 66