BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ GÖLCÜK’TE RAHMETLE ANILDI

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük Başkanlığı , 4 Nisan 1997 yılında vefat eden Türk Dünyasının merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in 21. ölüm yıl dönümünde bir dizi anma etkinliği gerçekleştirdi. Başbuğ için ocak binasında okuma yapılırken, ayrıca Gölcük ve Değirmendere’de lokma dağıtıldı.

 

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük Başkanlığı , 4 Nisan 1997 yılında vefat eden Türk Dünyasının merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in 21. ölüm yıl dönümünde bir dizi anma etkinliği gerçekleştirdi. İlk olarak ülkü ocağında geçtiğimiz akşam Mevlid-i Şerif okundu ve Başbuğ Türkeş ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Başbuğun fotoğrafları ile de ocak binasının duvarları donatıldı.  Okumaya Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar ve çok sayıda ülkücü katıldı. Başkan Cabar katılan herkese teşekkür ederek, liderimizin ruhu şad olsun, onun izinde bugün binlerce Ülkücü genç yetişmeye devam ediyor, inşAllah sonsuza kadar da devam edecek” dedi.

GÖLCÜK VE DEĞİRMENDERE’DE LOKMA DAĞITILDI

Okuma programının dışında Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı Ortaöğretim Teşkilat Başkanı Alper Çakıcı tarafından Türk Dünyasının merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in hayrına Teyfik Hoca Camisi önünde ve Değirmendere’de lokma döküldü ve dağıtıldı. Vatandaşlar yoğun olarak ilgi gösterirken, Allah kabul etsin dileğinde bulundular.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print

Untitled-2
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 + = 35