BARO ESKİ BAŞKANI GÖLCÜKLÜ SOLAKOĞLU ADAY ADAYI OLUYOR  

 

 

Kocaeli’nin tanınan hukukçularından, aynı zamanda CHP’li eski Baro Başkanı Gölcüklü Tamer Solakoğlu Cuma günü milletvekili aday başvurusunu yapacağını açıkladı. 16 yıllık AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği noktadan çok rahatsız ve endişeli olduğunu söyleyen Solakoğlu, bundan dolayı aday olmayı istediğini söyledi.

 

Kocaeli’nin tanınan hukukçularından, aynı zamanda CHP’li eski Baro Başkanı Gölcüklü Tamer Solakoğlu Cuma günü milletvekili aday başvurusunu yapacağını açıkladı.

KUVVETLER AYRILIĞI VURGUSU YAPTI

16 yıllık AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği noktadan çok rahatsız ve endişeli olduğunu söyleyen Solakoğlu şunları söyledi; “Özellikle referandum sonrası yaratılan baskılar ile kendini daha çok belli eden tek adamlık dediğimiz otoriter ve totoliter rejim bu ülkeyi açmaza ve çıkmaza götürüyor. Demokrasiden uzaklaşan, yargı bağımsızlığından eser kalmayan bir ülke, çağdaş hukuk devleti olamaz. Yapılması gereken ve her yurtsever insana düşen görev, yeniden parlamenter çoğulcu sisteme dönmek için tüm gücüyle çalışmak ve çaba göstermektir. Kuvvetler ayrılığı olmadan ülkenin doğru yönetileceğini söylemek imkansızdır. Bu seçimlerde ülkenin geleceği ve çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Bu nedenlerle tekrar adayım ülkemize, kentimize ve partimize faydalı olabilmek için aday oluyorum. Partim beni aday göstermese de her zaman olduğu gibi bir vatandaş, bir hukukçu, bir partili olarak çalışmaların içinde olacağım” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − 7 =