Başkan Net Konuştu;  EYT YOKSA OY YOK Bize sırtını dönenlerle değil…

 

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) seslerini duyurmak ve taleplerini dile getirmek için yeni eylem kararı aldı. 10 Şubat’ta Ankara’da büyük bir buluşmaya imza atan EYT’liler, Nazım Hikmet Kültür Merkezi ve çevresini hınca hınç doldurmuştu. Bu buluşmanın ardından hükümetin herhangi bir adım atmamasına ve “Gündemimizde yok” açıklamasına tepki gösteren Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği (EYT SYD) Yönetim Kurulu, mart ayında İstanbul Maltepe’de büyük bir miting yapma kararı alındı.

Mitinge sayılı günler kala hala İstanbul Valiliğinden onay yazısı gelmedi ancak tüm Türkiye’de EYT’liler miting hazırlıklarını sürdürüyor. Kocaeli’de de hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. EYT Kocaeli İl Başkanı Naim Avcı, bugün konuyla ilgili çok önemli bir açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verdi: Sevgili #EYT arkadaşlarım hızlı bir çalışmayla Maltepe MİTİNGİNE hazırlandik.

1milyon orada olacak. Çözüm için bir haber yok .Biz kaybetik ama bizimle birlikte birileride kaybeder. Günlerdir gücümüzden bahsediyoruz. Eyt li kardeşlerim mağdur zor durumda dedik. bizi lütfen ciddiye alın. Tarih tekerrür eder.1999 da bu yasayı çıkaranlar tarih oldu.biz diyoruz ki tarih olma efsane olun gelin 17 Marta istanbul mitinginde şu müjdeyi siz verin .

Bu icraatin meyvesini siz yeyin.

İnat etmeyin bizim bir korkumuz yok fakire sormuşlar o da demişki zenginliği görmedim ki fakirlikten korkayim .

Biz #EYT liler bu ülkenin çile keşleriyiz biz çileye alıştik sizin detaylarınız kırmalarınız peşinizden koşan alkışlayan hayranlarınız herşeyimiz gidecek .bir düşünün zirveden tabana bunu biz gerçekleştirebilecek gücümüz var EYT yoksa oy yok ve biz bize sırtını dönenlerle değil bizimle yürüyenlere yüŕüyeceğiz. Benden demesi demedi demeyin biz yemin ettik. Kararlıyız fire vermeyeceğiz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 + = 34