GÖLCÜK SANAT ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi, Kocaeli Üniversitesi ortaklığıyla yürütülen Vizyon 2023 projesi kapsamında yeni bir sanat çalıştayına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gölcük Sanat Çalıştayı 5 Kasım pazartesi günü Değirmendere Yalı Evleri’nde yapılacak olan basın toplantısı ile başlayacak.

Son yıllarda sanatsal ve kültürel etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Gölcük Belediyesi yeni bir çalıştaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 10 farklı şehirden 10 sanatçının katılımı ile gerçekleşecek olan Gölcük Sanat Çalıştayı 5 Kasım Pazartesi günü saat 10:30’da Değirmendere Yalı Evleri’nde gerçekleşecek olan basın toplantısı ile başlayacak. 5-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Gölcük Sanat Çalıştayı’nda sanatçılar eserlerini Değirmendere Yalı Evleri’nde yapacaklar.

ÇALIŞTAY KAPANIŞ SERGİSİ VE SERTİFİKA TÖRENİ İLE SONA ERECEK

Değirmendere Yalı Evleri’nde 5 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek olan Gölcük Sanat Çalıştayı basın toplantısı sonrasında davetli sanatçılar Gölcük’ün tarihi yerlerini gezecekler ve Gölcük’ü resmetmeye başlayacaklar. 5-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan çalıştayın kapanış programı 9 Kasım Cuma günü saat 14:30’da Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleşecek olan kapanış sergisi ve sertifika töreni ile sona erecek.

GÖLCÜK SANAT ÇALIŞTAYI’NA KATILACAK OLAN SANATÇILAR:

Ayhan Çetin/ Edirne, Basri Erdem/ İstanbul, Bedri Karayağmurlar /İzmir, Lale Altınkurt/ Muğla, Melihat Tüzün /Tekirdağ, Necla Coşkun/ Eskişehir, Nevin Güven/ Isparta, Nurcan Perdahçı/ İstanbul, Oğuz Yurttadur /Konya ve Serdar Yılmaz/ Düzce

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − 76 =