ALP “DÜNYA REKORTMENİ” İLE BULUŞTU

Dünya Engelli Serbest Dalış Rekortmeni, başarıyla her zaman göğsünü kabartmış, Degirmendereli Ufuk Koçak ile bir araya gelen AK Parti Gölcük Belediye Başkanı aday adayı İdris Alp güzel ve özel bir sohbet gerçekleştirdi.

Dünya Engelli Serbest Dalış Rekortmeni Değirmenjdereli Ufuk Koçak ile AK Parti Gölcük Belediye Başkanı aday adayı İdris Alp bir araya geldi.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Yaptığı çalışmalarla her zaman Değirmendere’nin ve beraberinde Gölcük’ün adını Türkiye’ye ve Dünya’ya duyuran Ufuk kardeşim benim için çok ama çok değerli. Ben eminim ki, eğer aday olur ve başkan seçilirsem birlikte önemli projelere imza atacağız. Bu noktada önemli bir sohbet gerçekleştirip, gelecek üzerine konuştuk. Benim için fikirleri değerli olan bir arkadaşımız. Vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Ben her zaman yaşadığım ilçemin adını duyurmak, tanıtımını en iyi şekilde yapmak için çalıştım diyen Koçak ise, “Başkanımla bir araya gelmekten çok memnunum. Gelecek projeler açısından verimli bir görüşme oldu. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Benim derdim yaşadığım büyüdüğüm kentimin iyi hizmeti alması. Bu yolda da İdris başkanımızın başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Sohbetin oldukça koyu olduğu bu sohbet sıcak çayların da içilmesi sonrasında son buldu. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 − 8 =