TURKUAZ, “PREMİUM DENT” DEDİ!

İlçemizde faaliyet gösteren Özel Turkuaz Diş Evi, genişleyen ve uzmanlaşan kadrosuyla Özel Premium Dent olarak ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye devam ediyor.

Ortaklık yapısında değişikliğe giden Turkuaz Diş Evi; Diş Hekimi Ali Akçay, Diş Hekimi Selma Akçay, Diş Hekimi Fatı Balık Dağkıran, Çocuk Diş Hekimi (Pedodontist) Uğur Tokay, Ortodonti Uzmanı Evin Alakuş, Çene Cerrahı Eser Tutuş, Diş Eti Uzmanı (Periodontist) Gülşah Tatar ile Özel Premium Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak hasta kabulüne devam edecek.

Sloganları “Sağlıkla Gülümsetmek İçin Çalışıyoruz” olan, Premium Dent, Kentimizin en kapsamlı Diş Polikliniği olmayı hedefliyor.

PREMİUM DENT’TEN BÜYÜK TEKNOLOJİ VE DENEYİMLİ KADRO

Özel Premium Dent Polikliniği; dijital ortamda “Gülüş Tasarımı “yapan  Protez Uzmanı Recep Uzgur, Endodonti ve Restoratif Uzmanı Hakan Çolak (Kanal Tedavisi uzmanı), Ortodonti Uzmanı Tuğba Çolak ile kadrosunu genişleterek “Her Gün Her Alanda Uzman Diş Hekimi” prensibiyle hizmet vermeyi amaçlıyor. 2 Eylülde kesintisiz hasta kabulüne devam edecek olan Özel Premium Dent Polikliniği, yaptığı teknolojik yatırımlarla tüm bölgenin ağız ve diş sağlığı ihtiyacını karşılayacak şekilde hizmet verecek.

 BÜYÜK BİR YATIRIM

Önce gör, sonra karar ver

 Özel Premium Dent Polikliniği’ne oldukça büyük yatırım yapan firma sahipleri; son yıllarda uygulanan prova dişi ile kişiler, artık tedaviye başlamadan önce dişlerinin nasıl olacağını görebiliyor. Bu işlem bilgisayar uygulaması ile yapılırken, hatta hastalar, prova dişlerini takıp birkaç saat deneyimleme fırsatı dahi bulabiliyor. Tedavi öncesinde dişlerden alınan ölçülerle yapılacak işlem plastik deneme modelleri ile yapılıyor. Hem maddi, hem de manevi kayıpların önüne geçilmiş oluyor. Daha birçok teknolojinin bulunduğu Özel Premium Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’n de, 1 günde İmplant, 1 günde protez diş, birkaç saate kanal tedavi gibi birçok tedavi şeklini getirdiği ileri teknoloji ile birkaç saate tamamlıyor. Ve belki 1 ay bekleyeceğiniz sağlıklı dişlerinize birkaç saatte kavuşuyorsunuz. Ayrıca Kent ekonomisine de bir hareket getirerek, Gölcük’te sağlık Turizmi yapmaya başlayacak.

Yeni Yüzüyle, büyük gösterişli gri rengiyle Gölcük’ün, en işlek caddelerinden, donanma caddesi üzerinde bulunan PREMİUM DENT,

bölgenin en iddialı poliklinikleri arasında yerini alıyor.

 Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, kentimize büyük bir yatırım yapan PREMİUM DENT’e, hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − 42 =