Gökbayrak “Kıdem genel grev nedenidir”

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi tarafından Kıdem Tazminatları için sabah tersane işçisine, Gölcük esnafına ve halka broşür ve 10 bin adet maske dağıtımı yaptılar.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi tarafından Gölcük Tersane İşçilerine, Gölcük esnafına ve Gölcük Halkına yaklaşık 10 adet Kedem Tazminatı broşürü ve maske dağıtımı gerçekleştirdiler.

Sendika başkanı Gökbayrak ve yönetimi Gölcük Esnafına Kıdem Tazminatı için broşür ve maske dağıtımında Gölcük Esnaf Odası yöneticisi Tuncay Yıldız ve Sendika yöneticileriyle birlikte dağıtımını yaptılar.

Korkut Gökbayrak ve yönetimi esnafa broşür dağıtımı sonrasında Öz serbestler önünde Kıdem Tazminatıyla ilgili basın açıklaması yaptı, Basın açıklamasını Sendika Başkanı Gökbayrak şunları dile getirdi Gökbayrak “Bilindiği üzere ülke gündeminde olan ve emeği ile geçinen tüm çalışanları ilgilendiren kıdem tazminat fonu konusunun biz çalışanlar için çok  önemli ve olmazsa olmaz olduğu aşikardır.

Bu konuda asla taviz vermeyeceğimizi belirtmek isterim. Kızımızın çeyiz, oğlumuzun düğün, işçinin kefen parası olan tazminatlarımızdan ne pahasına olursa olsun asla taviz vermeyeceğimizi haykırmak ve halkımızı bilinçlendirmek için burada olduğumuzu söylemek istiyorum.

Kıdem tazminatı alamayan arkadaşların tazminat alabilmesi için yapılacak tüm düzenlemelere sonuna kadar destek vereceğimizin de bilinmesini isterim. Kıdem genel grev nedenidir” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 85 = 87