AK PARTİ’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

AK Parti’de Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in 4.dönem için durumu netlik kazanmazken, birçok isim aday adaylığı başvurusu yapmaya hazırlanıyor. Bu süreci bir demokrasi bayramı atmosferinde geçirmek isteyen AK Parti’de aday adaylığı sürecinde büyük bir yarış yaşanacağı görülüyor. 

Mart 2019’da yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde AK Parti’de heyecanlı bekleyiş sürüyor. Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in üç dönemini doldurması ve 4.dönem için aday olup olmayacağı netleşmeyen AK Parti’de bir çok isim aday adaylığına hazırlanıyor. Genel merkezden istisnalar dışında 4.dönem olmayacak açıklaması sonrasında, bu istisna isimlerin içinde Başkan Ellibeş’in olup olmadığı ise merak konusu oldu.

BÜYÜK BİR YARIŞ YAŞANACAK

Bu noktada kafalardaki tüm soru işaretlerini kaldıracak takvim netleşmese bile 5-12 Kasım tarihlerinde yapılması beklenen aday adayı başvuruları için hümmalı bir çalışma yürüten bir çok ismin olduğu görülüyor. Bu süreci bir demokrasi bayramı atmosferinde geçirmek isteyen AK Parti’de, aday adaylığı sürecinde büyük bir yarış yaşanacak. İlçe Başkanı İdris Alp, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Necati Zorlu, Ekrem Aktuğ, Hasan Özer, Samet Taşdelen, Abdullah Zorlu, Ömer Burak Barış şuan için aday adaylığı başvurusu yapabilecek isimler. Süreç netleştiğinde bazı isimlerinde net kararını vereği bize gelen bilgiler arasında.

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 65 = 68

  1. 4. dönem hayal oldu.idris alp yıldırım sezer ve hasan özer berna abiş arasında geçecek bir yarış olacaktır.