GÖLCÜK’LÜ GENÇ AVUKANT GÖNENÇ RUHSATNAMESİNİ ALDI

İlçemizin sevilen sayılan isimlerinden, ilçemizin ve Kocaeli siyasetinin zamanın aktif isimlerinden   Doğru Yol Partisi (DYP) Eski Kocaeli İl Başkanı Recai Gönenç bugün evladının yemin töreninde büyük bir gurur ve mutluluk yaşadı.

Doğru Yol Partisi (DYP) Eski Kocaeli İl Başkanı Recai Gönenç’in oğlu Cem Gönenç Avukatlık Yeminini ederek, ruhsatını aldı. Gönenç, üzerinde büyük emekleri bulunan başta ailesine, Solakoğlu ailesine, Tamer Solakoğlu’na ve tüm dostlarına teşekkür etti.

Hukuk Fakültesi’ni başarıyla tamamlayan, Avukat olan Gölcük’ün değerli evladı Cem Gönenç, Avukatlık yeminini ederek, Avukatlık ruhsatını aldı. Gönenç ilk olarak ailesine sonrasında stajı ve Avukatlık sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Genç avukat Gönenç; “Bugünlere ulaşmamda en büyük destekçim ailem başta olmak üzere stajım sürecinde ve sonrasında üzerimde büyük emekleri bulunan Solakoğlu Hukuk Ailesi, Üstadım Mehmet Tamer Solakoğlu, Kamil Sert ve İlkşen Demiral’a, törene icabet ederek mutluluğuma ortak olan değerli ağabeylerim Yasin Güner ve Ergün Öncü’ye, mutluluğumla mutlu olduğunu bildiğim tüm küçük büyük dostlarıma sevgi ve minnetlerimi sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2