AK PARTİ İL BAŞKANI ELLİBEŞ’TEN Engin Özkoç “ONURSUZDUR” TEPKİSİ

CHP Milletvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylediği sözlere bir tepkide AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten geldi

YUMRUKLU KAVGA

CHP’li Engin Özkoç’un Genel Kurul öncesinde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmesi sonrası Meclis’teki konuşması, AK Partili vekillerin tepkisine neden oldu. ve CHP’li vekiller arasında başlayan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. 

TÜRKİYE SEVDALISI HİÇ KİMSE BUNA SESSİZ KALAMAZ 

CHP’li Engin Özkoç’un açıklamalarına bir tepkide AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten geldi. “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sözcüleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir milli mücadele verirken birlik ve beraberliğimizin teminatı Cumhurbaşkanımıza, Başkomutanımıza ağır şekilde saldırmakta ve Suriye’deki mücadelemizi zaafiyete uğratmak için mücadele etmektedir” diyen Ellibeş, “Türkiye sevdalısı hiç kimse buna sessiz kalamaz. Uğruna şehitler verdiğimiz, canımızı ortaya koyduğumuz vatanımıza düşman hangi yapı varsa onlara ses çıkarmayanlar, eli kanlı Esed’e ses çıkarmayanlar Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en ağır hakaretleri yapmaktalar” dedi. 

İÇ CEPHEYİ PARÇALAMAYA ÇALIŞMAKTADIR

Ellibeş’in açıklaması şöyle; “Daha önce FETÖ’nün sözcülüğüne soyunan Kılıçdaroğlu şu anda Esed’in sözcüsü gibi konuşmakta ve Esed’in askerlerinin Mehmetçiği koruduğunu iddia edecek kadar ileri gitmektedir. Toplumsal uzlaşı zemini yok edilmek istenmektedir. En çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz dönemde dış cepheyi zaafiyete uğratmak için iç cepheyi parçalamaya çalışmaktadır. Esed’in gazetecisi Nidal Sabeh’in müttefikimiz diyerek Kılıçdaroğlu’nun Türkiye karşıtı açıklamalarını paylaştığı da ortadadır.

GÜVENİLİRLİĞİNİ SARSMAK İSTİYORLAR

Ordumuzun moralini bozmak ve Suriye’deki mücadelemizi zaafiyete uğratmak için devletimizin ve liderimizin güvenilirliğini sarsmak istiyorlar. Türkiye düşmanı hangi yapı varsa onlara ses çıkarmıyorlar ama onların işine gelecek hangi karalama varsa Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapıyorlar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bugün yapılan oturumda Cumhurbaşkanımıza hakarete varacak düzeyde hainliğe giden bir açıklamaya imza atan CHP’li Engin Özkoç’u kınıyorum. 

NAMLULUNUN KİME DÖNECEĞİ ÇOK AÇIK

Irak’tan Suriye’de de etnik temizlik bittikten sonra namlulunun kime döneceği çok açıkken, önceden alınan tedbirleri karalamak suretiyle milletimiz arasında bölücülük yapan, dış güçlerin sözcülüğüne soyunan asıl Engin Özkoç onursuzdur. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına dil uzatacak kadar alçalan bu zihniyeti şiddetle kınıyorum.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 81 = 82