AK PARTİ EN BÜYÜK MİTİNGE HAZIR İŞTE AYRINTILAR

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek AK Parti Kocaeli Mitingi için tüm çalışmalar tamamlandı. 100 binin üzerinde bir katılımı bekleyen AK Parti, tüm çalışmalarını bu yönde yaptı. Gölcük’ten de mitinge büyük katılım beklenirken, son hazırlıklar yapıldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Pazar günü yapılacak olan AK Parti mitingi için hazırlıklarında sona gelindi. Miting alanın nasıl süsleneceğinden, alanın çevresindeki dev posterlere kadar tüm çalışmalar yapıldı. 100 binin üzerinde katılımın beklendiği miting için en iddialı olan ise AK Parti Kadın Kolları. Kadınlar mitingin yarısının kadınlardan oluşacağını iddia ediyor. Miting için otopark alanları da belirlendi. Gölcük’ten de insanların yarın alana akın etmesi bekleniyor. Tüm mahallelerden hareket edecek otobüsler ile AK Parti Gölcük Teşkilatları büyük mitinge hazır durumda.

SICAK İÇİN ÖNLEM ALINIYOR

Perşembe Pazarı alanında saat 16.00’da başlayacak, Cumhurbaşkanı’nın da saat 17:30’da katılacağı mitingde 50 bin karton şapka, 30 bin Türk bayrağı, 30 bin parti flaması dağıtılacak. AK Partili gençler alanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının basılı olduğu tişört giyecek.

REVİR OLUŞTURULACAK

Pazar günü hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle alana gelen vatandaşların sıcaklık nedeniyle yaşayacağı sağlık sorunları içinde anında müdahale için önlem alındı. Alanın belli noktalarında sağlık ekipleri yer alacak. Aynı zamanda alanın kapalı bölgesinde revir oluşturulacak. Vatandaşların tuvalet sıkıntısı yaşamaması için seyyar tuvaletlerde alanın çevresine yerleştirilecek.  Aynı zamanda basın TIR’ı da alanın kapalı bölgesinde yer alacak.

İKİ GİRİŞ OLACAK

Dolphin’in bulunduğu tarafta Recep Tayyip Erdoğan’ın dev posteri asılacak.  Miting alanındın dışında aynı zamanda dev Atatürk posteri, Türk bayrağı ve parti flaması olacak. Alana AK Parti il binasının bulunduğu bölgeden protokol girişi yapılacak. Vatandaşlar için ise Dünya Göz ve Adalet Köprüsü tarafında iki giriş olacak. Girişlerde vatandaşlar tek tek aranarak alana alınacak.

ULAŞIM KOLAY OLACAK

Kent merkezinde trafik sorunun oluşmaması ve gelen vatandaşların alana daha rahat ulaşması amacı ile iki park alanı belirlendi. Daha önce Outlet bölgesine gönderilen araçlar bu mitingde eski halin yıkılan binalarının yerine alınacak. Bölge araçlar için temizlendi ve hazırlandı. Eski hal alanı dışında Doğu Kışla Parkı çevresi ve yeni kapalı otopark ve Pazar alanı otopark olarak hazırlandı.

KADINLAR ÇOK İDDİALI

Mitingde bu kez kadınlar ve gençler yeni sloganlarla alanda olacak. Kadın kolları özellikle bu mitingde iddialı. Kadınlar mitinge katılımın en az yarısının kadın olması için çalışıyor. Bu noktada çalışma yapan kadınlar ilçelerden araçlarını da kaldıracak. Kadınlar alanda kendi sloganlarını atacak.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 24 = 25