“HER  MAHALLE EŞİT HİZMET ALACAK”

Yazlık’ta bulunan sitelerin sakinleriyle buluşan Aday Ali Yıldırım Sezer, “Bizim yönetimimizde her mahalle eşit hizmet alacak. Buna çok dikkat edeceğiz. Kimseyi ayırt etmeyeceğiz” dedi. 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık Konakları ve Saniye Torunoğulları Sitelerinin sakinleriyle bir araya geldi. Sezer, 31 Mart seçimleri sonrasında Gölcük’te yapılacak projelerden bahsederken, mahalleler bazında da hizmet üretileceğini söyledi ve kimseyi ayırt etmeyeceğiz” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ

Yönetim anlayışı ile ilgili açıklama yapan Başkan Adayı Sezer, “Biz Gölcük’ün her bir noktasına hizmetlerimizle dokunacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve engellilerimize pozitif ayrımcılık yaparak hizmetler üreteceğiz. Yazlık mahallesinin ihtiyaçlarını da büyük ölçüde yaptığımız ziyaretler esnasında öğrendik. Cumhur İttifakı adayı olarak 1 Nisan’dan itibaren sorunların çözümü için çalışmaya başlayacağız” dedi.

KİMSEYİ AYIRT ETMEYECEĞİM

Bizim Cumhur İttifakı olarak seçimi kazanacağımıza olan inancımız tam diyen Sezer, “Ben eminim ki Gölcüklü hemşerilerimiz hizmet siyasetinden yana tercihini kullanacaktır. Bizde sizlere hizmetin en kalitesini sunmak ve layık olmak için durmaksızın çalışacağız. Şu net ki görevim süreci boyunca herkesin başkanı olacağım. Kimseyi ayırt etmeyeceğim. İlçemizde kentlilik bilincini oluşturarak hayal edilen Gölcük’ü hem birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 3