Aile Konak Kadroyu büyümeye devam ediyor

Gölcük’te beş yıldır hizmetlerine hız kesmeden devam eden  Aile Konak Hastanesi, hekim kadrosuna üçüncü genel cerrahi uzmanı uzmanı, üçüncü çocuk hastalıkları uzmanı ve göğüs hastalıkları uzmanı dahil ederek kadrosunu güçlendirdi

Beşinci yılında yükselmeye devam eden Aile Konak Hastanesi, Gebze, Sakarya ve Gölcük Hastaneleri ile hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Hekim kadrosuna, üçüncü Genel Cerrahi uzmanı, üçüncü çocuk doktoru ve göğüs hastalıkları uzmanı dahil ederek kadrosunu daha da güçlendirdi.  Dün sabah Hastanenin Konferans Salonu’nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla yeni hekimlerini tanıtan Aile Konak Hastanesi yönetimi de toplantıda hazır bulundu. Gebze Konak, Sakarya Konak, Gölcük Aile Konak Hastaneleri yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus, yönetim kurulu üyesi ve başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili’nin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında, yeni hekimlerin tanıtılmasının yanı sıra ,hastanenin 2019 yılı hedefleri konuşuldu. Toplantıda söz alan Aile Konak Hastanesi idari Direktörü Dr. Şahin Talus, “2019 yılında güçlü hekim kadromuzla Başiskele, Gölcük ve Karamürsel hasta potansiyelimizi artıracak hedeflere yöneldik, ayrıca Gebze ve Sakarya’da bulunan hastanelerimizle zincir hastane olma yolunda ilerliyoruz. Hedefimiz 20 yıllık sağlık tecrübemizi kullanarak, sağlıkta kaliteli ve güzel işlere imza atmak” dedi. 2020 yılında yenilikler ve daha kurumsal bir yapıda hizmetlerimize devam edeceğiz”dedi. Yeni hekimlerin tanıtıldığı toplantıda 2020 hedefleri konuşuldu.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Tuğrul Civak kimdir?

1978 Keşan doğumlu olan genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Tuğrul Civak, 2001 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2002-2007 yılları arasında Haydarpaşa Numune Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde uzmanlığını aldı. 2012-2013 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Endoskopi Sertifika Programına katılan Dr. Civak, sırasıyla, 2007-2008 yılları arasında Polatlı Topçu ve Füze Okulu’nda Tabip Teğmen, 2008-2010 yılları arasında Van İpekyolu Devlet Hastanesi, 2014-2019 yılları arasında Medicalpark Kocaeli Hastanesi’nde görev aldı. Laporoskopik Tümör Cerrahisi, Laparoskopik Obezite Cerrahisi, Laparoskopik Herni,Reflü Cerrahisi, Meme / Endokrin Cerrahisi, Anorektal Hastalıklar, Endoskop-Kolonoskopi Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Tuğrul CİVAK’IN ilgi alanlarıdır.

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Neslihan Baranoğlu Him kimdir?

1983’te  Zonguldak Ereğli’de doğan Dr. Neslihan  Him, 2000-2006 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2010-2015 tarihleri arasında da Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı. Tıp fakültesi sonrası sırasıyla 2006-2007 yılları arasında Adıyaman Kahta Aile Hekimliği, 2007-2008 yılları arasında Gölcük Kavaklı Aile Sağlığı Merkezi’nde Aile hekimliği,  2008-2010  yılları arasında Gölcük 112’de Ambulans Hizmeti görevlerinde bulundu. 2010-2015 yılları arasında Boston’da bulunan Massachusetts General Hospital’da, 2015-2017 yılları arasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2017-2018 yılları arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde çalıştı. Aile Hekimliği, Acil hekimliği, Çocuk Acil Kursu, Yenidoğan Mekanik Ventilasyon Kursu, pediatrik acil ve yoğun bakım kursu ve Çocuklarda ileri yaşam desteği kurslarından sertifikaları bulunan Dr. Neslihan Baranoğlu HİM,  pek çok pediatri kongresine katılmıştır.

Göğüs Hastalıkları uzmanı Uz. Dr. Ayşe Gül Öney Kurnaz kimdir?

1981 Kırşehir doğumlu olan göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Ayşe Gül Öney Kurnaz, 2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2006-2011 yılları arasında Kayseri Erciyes Üniversitesi Göğüs Hastalıkları bölümünde uzmanlığını tamamlayan Dr. Ayşe Gül Öney Kurnaz, sırasıyla 2011-2012 yılları arasında Kayseri Nuh Naci Yazgan Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 2012-2014 yıllar arasında Şanlıurfa Mehmet Akif Eğitim Araştırma Hastanesi, 2014-2016 yılları arasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2017-2019 yılları arasında da Şanlıurfa Özel Şanmed Hastanesi’nde görev almıştır. Bronkoskopi, KOAH, Astım Bronşit, Tüberküloz, Allerjik Göğüs Hastalıklarının yanı sıra sigara bıraktırma konusunda da uzman olan Öney, evli ve iki çocuk annesidir.

Özel Aile Konak Hastanesi Yönetim kurulu üyesi ve başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili,  ‘Bizim daha nce 4 Hastanemiz var. Şimdi İzmit’ten ayrıldık. Fakat kendi aramızda olan ayrılık kararımızdan ötürü 2 yıllık isim anlaşmamızda sona erdi.  Gebze, Sakarya ve Gölcük hastanelerimizin yeni ismini Ekim ayı itibariyle yolumuza Grup hastanesi olarak devam edeceğiz’ dedi.

Gölcük Aile Konak Hastaneleri yönetim kurulu başkanı ve İdari Direktörü Dr. Şahin Talus, ‘Bu isim değişikliği hem Sakarya hem de Gebze’yi bağlıyor. Bizim bu süreçte isimle ilgili çalışmalarımız vardı. Hem ulusal bağlamda hem de Türkiye genelinde duyulacak bir isim çalışmamız vardı. Bunu lansman ile duyuracağız. Yaklaşık 20 yıldır Aile Konak ismini kullanıyorduk. Ama yeni isim içimize sindi. 100 ismi buluyorsunuz, isim hakları çıkıyor. Bizler çalışmalarımızın son noktasına geldik. Yeni isim duyurumuz 1 ay gibi bir süre alacak’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 + = 38