Cinayet şüphelileri adliyeye sevk edildi

Karamürsel’de öldürülen Kenan Tunç’un katil zanlıları emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi

Olay, dün öğle saatlerinde Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. 47 yaşındaki Kenan Tunç yaşamını yitirirken, arkadaşları cesedini evden çıkarırken yakalandı. Tunç’un vücudunda darp izleri bulunurken, 2 kişi gözaltına alındı.

İddialara göre; Kenan Tunç(47), Sercan C.(34) ve Oktay B.(50) olayın yaşandığı evde alkol alarak içmeye başladı. Bu sırada çıkan tartışma sonucu Kenan Tunç darp edilerek öldürüldü. Komşular evden gelen sesleri duyup Sercan C.’nin babasına haber verdi. Eve gelen baba durumu görünce sağlık ekiplerine haber verirken, Sercan C. ve Oktay B. de cesedi aşağı taşırken polise yakalandı. İki şüpheli, cesedi bahçeye atarken, polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındılar. İki şahıs suçlamaları kabul etmezken, ifadelerinde birbirlerini suçladılar. Bir şahıs merdivenden düşerek yaşamını yitirdiğini öne sürerken, diğeri darp edilerek öldüğünü iddia etti.

Yaralama ve benzeri suçlardan sabıkası bulunan iki şüpheli de emniyette alınan ifadelerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + = 17