AHMET EREN; ‘SOKAK BİZİ ÇAĞIRIYOR’

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala siyaset Gölcük’te de ısınıyor. Vites arttıran Gölcük Belediye Başkan adayları gece gündüz çalışıyor.  
YRP Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, uzun süredir sahada ve seçim çalışmalarına devam ediyor. Eren, esnaflarla, STK’larla ve vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçimlerde desteklerini talep ediyor. Talep ederken de, ‘Bu şehre biz başkan olmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz.’ Diyor.
Eren; ‘Biz sokakta, Yeniden Refah Partisi’ne vatandaşın yüksek teveccühünü,  iktidar partisinin uyguladığı ekonomi politikaları sonucu vatandaş nezdinde kan kaybettiğini de görüyoruz.  İktidar ‘vatandaşımızı 20 yıl boyunca enflasyona ezdirmedik’ diyor. Ancak sahadayız, Gölcük’te biz görüyoruz ki, vatandaşımız artık nereye gitsek, sürekli iktidara ilişkin şikâyetlerini anlatıyor.
İşin özü esnafıyla, çiftçisiyle, maaşla geçinen ücretli kesimiyle herkes sabrının son noktasına gelmiş. Biz bunu görüyoruz maalesef.
EREN; ‘BÜYÜK AİLELER VAR, YENİDEN REFAH PARTİSİNE KATILAN’
YRP Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren; ‘Seçime bugün itibariyle 24 gün kaldı. Biz Yeniden Refah Partisi olarak çok heyecanlıyız. Çünkü sokak bize yanınızdayız, sizinleyiz diyor. Partimize ilgi ve alaka çok yoğun.  Esnaflarlarımızı, STK’larımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz.  Bunun haricinde her gün en az 2 büyük aile ziyaretleri yapıyoruz. Partimize büyük bir teveccüh var. AK Parti ve MHP’den istifa eden birçok isim partimize katıldı. Bu katılımın içerisinde büyük aileler ve ifade ettiğim gibi diğer partilerden aramıza gelen dostlarımız var.
‘BİZLERE KATILAN YOL ARKADAŞLARIMIZI TEDİRGİN ETMEMEK İÇİN FOTOĞRAF PAYLAŞMIYORUZ’
Fakat bizler, o ailelerimizi ve katılan dostlarımızın çoğunun fotoğraflarını kamuoyunla paylaşamıyoruz. Paylaştığımız olmadı mı? Oldu tabi ki. Paylaşımdan sonra aramıza katılan dostlarımız bizlere, fotoğraflarımızı keşke paylaşmasaydınız, bizi istifa ettiğimiz partiden arandık şeklinde hadiseler yaşadık. Gelen destek veren dostlarımızı tedirgin etmemek için bazı paylaşımları yapmıyoruz. Hatta ki, isimlerini gizli tuttuğumuz yol arkadaşlarımız var bu süreçte.
‘İLMEK İLMEK BÜYÜDÜK’
O sebeple, Gölcük halkına söylemek isterim.  Gölcük Yeniden Refah Partisi dolu dizgin geliyor, ilmek ilmek işlediğimiz büyüttüğümüz Yeniden Refah Partimiz açık ve net bilgi vereyim ki, bugün Gölcük’te artık çok güçlü. Tabi ki sizlerin desteğiyle. Bizler, vatandaşlarını ayırmadan herkese eşit hizmet vermek zorunda olduğunu hisseden insanlarız. Bugün geldiğimiz nokta çok kıymetli, Gölcüklülerin desteği ile Gölcük kazanacak!’ Dedi.
 
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 + = 16