Nice Yaşlara Adem Amca…

Gölcük’te 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan, samimiyeti ve mütevazı kişiliğiyle gönüllerde özel bir yer edinen “Adem Amca” lakabıyla tanınan Gölcükspor’un eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş, bugün yeni yaşını kutluyor.

Kırmızı-siyahlı camianın unutulmaz isimleri arasında yer alan Adem Ellibeş, uzun yıllar boyunca Gölcükspor’da genel kaptanlık görevini büyük bir özveriyle yerine getirerek kulübün başarısına önemli katkılar sundu. Spora olan bağlılığı, centilmenliği ve örnek kişiliğiyle sadece Gölcükspor taraftarlarının değil, tüm ilçenin sevgi ve saygısını kazanan Ellibeş, yıllar geçse de “Adem Amca” olarak anılmaya devam ediyor.

Gölcük’te her kesimden insanın gönlüne dokunan, dostluğu ve güler yüzüyle hafızalarda yer edinen Adem Ellibeş, bugün bir yaş daha almanın mutluluğunu yaşarken, sevenleri de kendisini yalnız bırakmıyor.

Biz de ilçemizin kıymetli değeri, Gölcükspor’a yıllarını veren Adem Ellibeş’e sağlıklı, huzurlu ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu yaşlar diliyoruz.

İyi ki varsın Adem Amca… Nice sağlıklı ve mutlu yıllara!

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)