Abiş, ‘Amacımız yaşadığımız yeri daha da güzel hale getirmek’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4 İlçeden Sorumlu Koordinatörü Nihat Abiş,  Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetimini ziyaret etti.

Yıldız, ‘Yolunuz açık olsun’

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, ziyarette yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:  “tecrübesi, bilgi ve birikimi ile ilçemize hizmet etmiş Nihat Abiş’e yeni görevi hayırlı olsun, başarılar dilerken nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Şehrimiz ve neslimiz için istişarelerde bulunduğumuz Nihat Abiş’in yolu açık olsun” dedi.

Abiş, ‘Amacımız yaşadığımız yeri daha da güzel hale getirmek’

Büyükşehir Belediyesi 4 ilçeden sorumlu Koordinatör Nihat Abiş “Dost ziyaretleri ile şehrin sorunları konusunda hasbihal ederek  Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri konusunda fikir alışverişi yaparak halkımızın tercihlerini Büyükşehir Belediye Başkanımıza aktarmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan yatırımların karşılığı halkın beklentisi ile örtüşüp örtüşmediğini bir anlamdan test ediyoruz. Bu anlamda yaptığımız ziyaretlerin faydası çok oluyor. Saadet Partisi İlçe Teşkilatına  sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ederim” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 7 = 12