BAŞBAKAN’IN PROGRAMI BELLİ OLDU

 

 

 

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın 6’ncı Olağan Kongresi için yarın kentimize gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın Kocaeli’deki programı belli oldu. Başbakan Yıldırım, saat 11.30’da Gölcük Tersanesi’nde Yerli ve Milli Denizaltı Projesi kapsamında yapımı devam eden Piri Reis ve Hızır Reis’in ardından yeni tip yerli denizaltıların üçüncüsü olacak Murat Reis denizaltısı için düzenlenecek kaynak törenine katılacak.

 

 

 

 

 

AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere yarın ilimize gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım, kongre öncesi Gölcük’e geçecek. Başbakan Yıldırım, saat 11.30’da Gölcük Tersanesi’nde Yerli ve Milli Denizaltı Projesi kapsamında yapımı devam eden Piri Reis ve Hızır Reis’in ardından yeni tip yerli denizaltıların üçüncüsü olacak Murat Reis denizaltısı için düzenlenecek kaynak törenine katılacak.

KONGREYE KATILACAK

Başbakan Yıldırım, Gölcük’teki kaynak törenin ardından il kongresinin yapılacağı Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonuna geçecek. Saat 13.00’te kongre salonuna giriş yapması beklenen Başbakan Yıldırım için salonda dışında konuşma yapması için program yapılmadı. Ancak katılımın geniş olması, partililerin büyük bölümünün dışarıda kalması halinde partililere kısa bir konuşma yapması bekleniyor.

İL YÖNETİMİ HAZIR

Genel Merkez’in titiz bir şekilde yaptığı güvenlik soruşturmasının ardından 50 kişilik il yönetim kurulu listesini belirlendi. Liste, il başkanı Şemsettin Ceyhan’a teslim etti. Yarınki kongrede Gebze Teşkilatı atama olduğu için oy kullanamayacak. Kongrede, seçilmiş ve doğal delege ile birlikte toplam 546 delege oy kullanacak. Kongrede 50 kişilik il yönetim kurulu, 5 kişilik denetim, 3 kişilik il demokrasi ve hakem heyeti ile 27 kurultay delegesi seçilecek.

 

 

anadoluchat.comavrupasabah.comavcilartasarim.combahcesehirkonut.com

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 33 =