29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı önümüzdeki Salı günü coşkuyla kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları yapıldı. Provalara birçok okuldan öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

Öğrenciler beğeni topladı

Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 96 yıl önce ilan ettiği Cumhuriyet Bayramı heyecanı tüm ülkemizde ve ilçemizde hissedilmeye başladı.

Önümüzdeki Salı günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek. Dün sabah ilçemizde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provaları yapıldı.

Provalara Gölcük’te bulunan birçok okuldan Öğretmen ve Öğrenciler katılım sağlarken, provalara Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ve veliler katılım sağladı.  Öğrencilerin prova performansı beğeni toplarken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanı derinden yaşandı. HABER STAJYER: İREM SAKAR

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 10 = 15