“CUMHUR İTTİFAKININ ŞANSI DAHA YÜKSEK”

 

 

 

 

 

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır gazetemize yaptığı açıklamada, “Açıklanan listelere baktığımda Cumhur İttifakının daha şanslı olduğunu gözlemliyorum. Bizim listemizde çok iyi. Türk Milletinin seçimlerde doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Emperyalistlere ve onların uşaklarını bu millet net görüyor” dedi.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, tüm partilerin ve MHP’nin listesini değerlendirerek, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, ‘Açıklanan listelere baktığımda Cumhur İttifakının daha şanslı olduğunu gözlemliyorum’ dedi.

 

“İTTİFAKI ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN KURDUK”

Başkan Çakır, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Listemizin iyi olduğunu söylemek istiyorum. Ben her zaman söylüyorum. Cumhur İttifakının kazanacağını düşünüyorum. Bizler AK Parti’yle ittifak’ı ülkemizin geleceği için kurduk. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli her zaman bu konuyu dile getirmektedir. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortada. Bu yüzden erken seçim kararı çok doğruydu. Türk Milletinin seçimlerde doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Ülkesine değil emperyalist güçlere, destek verenleri bugün herkes görmektedir”dedi.

 

“ÜLKEMİZE YARARI DAHA FAZLADIR”

Başkan Çakır son olarakta, ‘Diğer listelere baktığımda Cumhur İttifakının şansının daha yüksek olduğunu gözlemliyorum. Cumhur İttifakı ülkemize yararı daha fazladır. Bizler bu yüzden Cumhur ittifakının içinde yer aldık’ dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

38 − 35 =