“2023 seçimleri için ince eleyip sık dokuyoruz”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık basın açıklaması gönderdi Seymen basın açıklamasında Türkiye ve İlçemiz gündem konularını ele aldı, Hakkari’de hain saldırıda şehit düşen kahramanı rahmet eylerken ailesine baş sağlığı dileğinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Seymen basın açıklamasında şunları dile getirdi:

“Hakkari’de yol kontrolü sırasında, hain terör örgütü tarafından döşenen mayına basarak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan kahraman askerimiz Piyade Er Selim Gedik’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Ayrıca 20 yıl önce uğradığı hain saldırı sonucu şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan ve silah arkadaşları Mehmet Kamalı, Sabri Kün, Mehmet Sepetçi, Atilla Durmuş ve Selahattin Baysoy’u rahmet ve minnetle anıyorum.

Geçtiğimiz hafta başından itibaren yine bir dizi hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak Manisa’da biri yerli kömürle çalışan termik santral diğerleri  jeotermal enerji santrali 4 santralin resmî açılışını gerçekleştirdi. Böylece Soma ve Kırkağaç’a doğalgaz arzı başlayacak. Ayrıca 2.5 milyon hanenin elektrik ihtiyacı karşılanacak. Yıllık 180 milyon dolarlık gaz ithalatının önlenmesi ve 1.700 kişilik istihdam imkanı ile ekonomimize de katkıda bulunacak. Manisa’nın ardından İstanbul’da da tüm milletimizi ve Mavi Vatan’ımızı ilgilendiren önemli bir projeye imza attık. İlk Milli Fırkateyn’imiz İSTANBUL F515’i denize kazasız belasız indirdik. 113 metre boy 14.4 metre genişliğindeki fırkateynimiz 3000 ton deplasmana sahip. 150 den fazla sistemle güçlendirilecek ve yerli silah, elektronik sistemleriyle donatılacak. Ada sınıfı korvetlerden farklı olarak satıhtan havaya güdümlü mermi bulunduracak ve fırlatılabilecek. Gelişmiş hava savunma ve su üstü harbi, deniz altı savunma harbi ve karakol faaliyetlerini yerine getirecek. Allah nasip ederse 5 yılda hizmete alacağımız 5 büyük proje ile donanmamızı daha güçlü konuma getirecek, Mavi Vatan’ımıza ebediyyen sahip çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Son zamanlarda yağışların etkisiyle baraj doluluk seviyeleri artmaya başladı. Rabbim rahmetini bizlere gönderdi ancak biz de devlet olarak gerekli önlemleri almaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır Ergani, Silvan ve Başlar Barajlarının açılışlarını gerçekleştirdi. Ayrıca Ergani’de bir içmesuyu arıtma tesisi açılışı gerçekleştirildi. Başları barajı yağmurlama sulama sistemi ile %60 tasarruf sağlanacak. Yıllık 29,28 milyon TL net gelir artışı ile 5 bin kişilik istihdam sağlanacak. Diğer barajlarda da hem kullanımdan tasarruf hem de istihdam nedeniyle bölge halkının büyük faydasına olacak.

Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her noktasına 2002’ de halkın bize yönetme yetkisi verdiğinden beri hizmetlerimizi götürüyoruz. Ülkemizi hedefleri ve hayalleri ile kucaklaştırmak için gece gündüz demeden koşuyor, koşturuyor, ter döküyoruz. Türkiye’nin tökezlemesini, krize ve kaosa sürüklenmesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanımız’ın da ifadesiyle, Türkiye’nin bölgesel ve küresel gücü yükseldikçe ülkemize yönelik saldırıların da arttığı bir gerçektir. Çünkü Türkiye yaptığı hamlelerle zulüm ve sömürü üzerine kurulu asırlık bir düzeni kökünden sarsıyor. Tarihi mücadelenin en zorlu kısımlarını geride bıraktık. Bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılatını toplama vaktidir. Yeter ki millet olarak birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkalım.

Geçtiğimiz hafta bizler de İlçe Teşkilatında yine yüksek tempolu çalışmalar yaptık. Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman Kadın ve Gençlik Kolları yönetimlerimizin oluşturulması hasebiyle Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte İlçe Teşkilatımızı ziyaret etti. İlçe Yöneticilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından Yukarı Değirmendere Kestanelik mevkiinde Belediyemizin yapmış olduğu, içinde oyun grupları, açık hava fitness aletleri ve oturma gruplarının yer alacağı park alanında; 57 süs elması, 60 leylandi, 10 çınar, 15 zeytin, 5 kestane, 4 ceviz, 4 incir, 10 karayemiş ve 20 pempe çiçekli akasya fidanı dikimi gerçekleştirdik. Daha sonra çeşitli muhtarlıklarımızı ziyaret ettik. Sayın Vekilimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Kendisinin gerçekten etkileyici bir iletişim dili var. Gençlerimize örnek olmasını diliyorum.

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak İlçe Yöneticilerim ile birlikte temaslarımızı sürdürüyoruz. Her hafta muhtarlarımıza ve istişare kurulu üyelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızın talep ve önerilerini gerekli mercilere iletiyor, istişare kurulu üyelerimizin de tecrübelerinden faydalanıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerinin en hızlı ve doğru şekilde yerine getirilmesi veya yönlendirilmesi hususunda işlev görüyoruz. Ayrıca bütün mahallelerimizde de yeniden yapılanma sürecine gidiyoruz. Birkaç mahallemizde kan değişikliğine gittik ve Teşkilat Başkanımız Cavit Şimşek ile birlikte diğer mahalle teşkilatlarımızın da üzerine çalışıyoruz. 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteğin Gölcük’ten gelmesi için ince eleyip sık dokuyoruz.

Geçtiğimiz hafta Kadın ve Gençlik Kolları’mızın Yönetim Kurulu toplantısına katılarak bütün yeni yöneticilerimizle tanışma fırsatı buldum. Kadınlarımız hevesli, gençlerimizin de gözleri parlıyor. Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları yeni yönetim oluşturulması sürecini başarılı bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Gerçekten çok kaliteli ve faydası olabilecek dava arkadaşlarımızı teşkilatımıza kazandırdık. Heyecan ve motivasyonumuz yüksek, tüm arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 64 = 71