İYİ PARTİ’DE ŞİRİNKÖY VE İHSANİYE MAHALLE TEMSİLCİLERİ ATANDI

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı teşkilatlanma sürecine devam ediyor. İlçe binasında Büşra Karademir başkanlığında bir araya gelinirken, yeni mahalle temsilcilerine yetki belgeleri verildi. Buna göre Şirinköy Temsilcisi Bilal Küçükyılmaz olurken, İhsaniye temsilcisi de Sedat Bat oldu.

 

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı teşkilatlanma sürecine devam ediyor. İlk olarak Değirmendere Mahalle Temsilciliğine Meryem Sevinç atanmıştı, şimdi ise Şirinköy ve İhsaniye Mahalle temsilcilikleri de atandı. İlçe binasında Büşra Karademir başkanlığında bir araya gelinirken, yeni mahalle temsilcilerine yetki belgeleri verildi. Buna göre Şirinköy Temsilcisi Bilal Küçükyılmaz olurken, İhsaniye temsilcisi de Sedat Bat oldu.

KARADEMİR: “PARTİMİZE İLGİ BÜYÜK”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karademir şunları söyledi: “11 Şubat ‘ta yapılan kongremiz ile seçilmiş ilçe yönetimi olarak çalışmalarımıza Start vermiş, önce kendi içimizdeki görev dağılımını yapmış, ardından saha çalışmalarına ve programlara başlamış bulunmaktayız. Saha çalışmalarımız neticesinde gördük ki partimize ilgi oldukça yoğun. Bu da bize daha çok çalışmak için güç veriyor.  İyi Parti Gölcük Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcımız İsmail Aynacı ve komisyonunun çalışmaları sayesinde, Şirinköy ve İhsaniye mahalle temsilcilikleri Başkanları atamasını bugün yapıyoruz. Şirinköy Mahalle Temsilciliğine Bilal Küçükyılmaz, İhsaniye Mahalle Temsilciliğine ise Sedat Bat görevlendirilmiştir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceklerine inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 87 = 91