Arabanın önünden çıkan çocuğa araba çarptı

Gölcük Kavaklı Mahallesi 90 Sokak üzerinde bulunan Cumhuriyet İlkokuluna gitmek isteyen Suriyeli çocuk bir anda arabanın önünde çıktı araba çarptı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Kavaklı Mahallesi 90. Sokakta bulunan Cumhuriyet İlkokuluna gitmek üzere evinden çıkan Suriyeli Abdurrahman E adlı çocuk bir anda park halindeki aracın önünde çıktı, seyir halindeki Seda K’nin idaresindeki 41 GP 308 plakalı özel otomobil çarptı.

Çevredeki vatandaşların yardımı ile 112 sağlık ekibi ve polise haber verildi, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı Abdurrahman E’nin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi.

Cumhuriyet İlkokulu önünde meydana gelen kazada yaralı Abdurrahman E’nin hastanede yapılan kontrollerinde sol bacağında ağırı olduğu ve hayati tehlikesi bulunmazken sürücü Seda K ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kavaklı Cumhuriyet İlkokulu velileri okul çevresinde yapılan parklanmalar konusunda büyük sıkıntıların yaşandığını, yaya geçidinin okul önüne yapılması, ve okul önlerine parkların kaldırılmasını çocukların daha sağlıklı bir şekilde okula girmelerini sağlanmalarını istiyoruz dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1