TURNUVA NEFESLERİ KESTİ

 

 

 

Gölcük Belediyesi’nin “Gölcükte Öğrenci Olmak” projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ortaokullar arası Kocaeli Okul Sporları 2. Lig  Voleybol Turnuvası, 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda oynanan final maçlarıyla sona erdi.

 

 

 

 

38 OKULDAN 490 ÖĞRENCİ KATILDI

2017-2018 eğitim öğretim yılı “Gölcük’te Öğrenci Olmak” projesi, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ortaokullar Arası Küçükler ve Yıldızlar voleybol turnuvası Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan maçlarla sona erdi. Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen turnuvada 32 okuldan toplam 356 öğrenci katıldı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Kıyasıyla çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri verildi. Ödül törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Belediye Birim Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

TURNUVA SONUÇ LİSTESİ
YILDIZ KIZ
1-Uğur Mumcu Ortaokulu
2-İhsaniye Ortaokulu
3-İhsaniye Oyak Ortaokulu

YILDIZ ERKEK
1- Saraylı Ortaokulu
2-Uğur Mumcu Ortaokulu
3-Saraylı Ortaokulu

KÜÇÜK KIZ
1-İhsaniye Ortaokulu
2-Dumlupınar Ortaokulu
3-Şehit Adem Başoğlu Ortaokulu

KÜÇÜK ERKEKLER
1- Şehit Adem Başoğlu Ortaokulu
2-İhsaniye Ortaokulu
3-Ömer Seyfettin Ortaokulu

KÜÇÜK KIZLAR
1- İhsaniye Ortaokulu
2- İhsaniye Oyak Ortaokulu
3-Dumlupınar Ortaokulu

 

 

 

Print
Untitled-2

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1