GÖLCÜK’TE TÜRKŞEN RÜZGARI ESTİ

 

İYİ Parti’nin 2.sıra adayı eski Sat Komandosu, Kardak Fatihi olarak tanınan Ali Türkşen, Gölcük’e gelerek seçim çalışmalarına ilçemizden başladı. Türkşen’e Gölcük’te ilgi büyük olurken, ilçemiz sokaklarında adeta rüzgar gibi esti.

 

 

 

 

İYİ Parti’nin 2.sıra adayı eski Sat Komandosu, “Kardak Fatihi” olarak tanınan Ali Türkşen, Gölcük’e gelerek seçim çalışmalarına ilçemizden başladı. Ailesi yıllardır Değirmendere’de oturan ve ilçemizde de geniş bir kesim tarafından tanınan Türkşen, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığında büyük hareketliliğe neden olurken, kalabalık bir partili topluluğu kendisini karşıladı. İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yöneticileri Türkşen ile  bir süre ilçe binasında sohbet ettikten sonra Gölcük sokaklarına çıktılar. Türkşen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, kendini tanıttı, bol bol fotoğraf çektirdi.

“KOCAELİ’NİN SORUNLARINI MECLİSE TAŞIYACAĞIM”

Türkşen’e ilgi büyük olurken gazetemize yaptığı açıklamada, “Kocaeli’de buralı gibi yaşıyor değilim. Bir ekibim var. Onlar zaten burada yaşayan arkadaşlar. Canla başla çalışıyorlar. Bu kentle ilgili ne kadar sorun varsa hepsini çalışıyoruz. Sonuç olarak biz burada belediye başkan adayı değiliz, olursa vekil olacağız. Buranın sorunlarını meclise taşıyan bir vekil olacağım. Kocaelililerin meclisteki bir evladı olacağım için Gebze’den Gölcük’e kadar ne kadar sorun varsa meclise taşıyacağım. Ben dersimi çalışıyorum, emin olsunlar ki oy verdikleri takdirde bu ilin gerçek sorunları mecliste konuşulacak, çözüm aranacak” dedi. Türkşen ayrıca seçim sonuna kadar il genelinde yoğun bir tempoda çalışacağını dile getirdi, Gölcüklülerin ilgisinden de memnun olduğunu belirtti.

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − = 32