ZARGA KAFE’Yİ NECATİ ZORLU AÇTI

 

 

 

Değirmendere Cumhuriyet  Caddesi, No:48  Çesme yanında açılan Zarga Kafe Sait Çiğköfte, genç işletmeci Göksu Zarga tarafından işletilecek. Mekanın açılış kurdelesini Necati Zorlu keserken, ilgi büyük oldu.

 

Değirmendere’ye yeni bir kaliteli mekan daha açıldı. Cumhuriyet  Caddesi, No:48  Çesme yanında açılan Zarga Kafe Sait Çiğköfte, genç işletmeci Göksu Zarga tarafından işletilecek.

AÇILIŞ KURDELESİNİ ZORLU KESTİ

Zarga Kafe geçtiğimiz hafta sonu açılırken, açılış kurdelesini İhsaniye eski Belediye Başkanı Necati Zorlu kesti. İşletmecinin teyzesi Afacan Kreş’in Sahibi Betül Evran, aile yakınları açılışa katılanlar arasında idi. Zorlu, besmele çekerek dualarla kurdeleyi keserken, hayırlı, uğurlu, bereketli kazançlar duasını etti.

“EN GÜZEL VE KALİTELİ HİZMET”

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen siması  Gökalp Beton Elemanları Firmasının Sahibi Gökalp Zarga’nın kardeşi olan Göksu Zarga bu nezif mekanda çiğköftenin yanı sıra poğaça, tost, hamburger, çay, kahve satışı da yapacak ve Değirmenderelilere en güzel ve kaliteli hizmeti verecek.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 46