VİZYON

Gazetecilik zamanla yarışmak
Geleceğe belge ve bilgi bırakmak
tarihe canlı şahitlik yapmaktır. Sevdiğin mesleği yapmanın hazzı da bir başkadır.

Bugün, gazetemizin kuruluşunun yıl dönümümü kutluyoruz. Pandemi öncesi her 3 Aralık’ta hep beraber kutladığımız yıl dönümümüzde bu yıl sizsiz bir buruğuz. İnşallah yaşarsak bir yıl sonra hep beraber, eski günlerdeki gibi beraber olmayı kalpten diliyorum. İçinde olduğumuz bu süreç bize birlikte olmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha öğretti. Gerçek şu ki yalnızlığı hiç sevmiyorum, insanı seviyorum, kalabalığı seviyorum, sevdiklerimle, değer verdiğim insanlarla olmayı seviyorum. Allah bizleri insan fakiri yapmasın. Seneye inşallah kalabalık, hep birlikte anılar bırakabiliriz geleceğe.
Kurulduğumuz günden bugüne gazetemize emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zamanda 8 yıldır bizimle olan gazetemizi okuyarak bize büyük katkılar veren değerli halkımıza da bir teşekkürü borç biliyorum. Her şeyden önce gazetemiz değerli halkımızın destekleriyle bugüne gelebilmiştir.

Gururla ifade edeyim ki kaleme aldığım  her yazı kendi düşüncemdir. Ben yaptım, ben yazdım. Kimsenin isteği, emriyle yazmadım. Vizyon’da emirle, algıyla, tehditle yazılmaz haber veya köşe yazıları. Bizim kapımız gelen herkese açıktır, anlatmak isteyen, kendini ifade etmek isteyen herkesi dinleriz. Önceliğimiz ilçem ve menfaatleridir bu da kesin ve nettir.

Bizleri okumaya devam edin, Gölcük Vizyon Gazetesi sizlerle daha güçlü çünkü.
Sevgi ve Saygılarımla
Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =