“ZAFERİMİZ İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Ocak Cumartesi günü, Saat 14:00’da Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Kocaeli halkı ile buluşacağı ve ilçe belediye başkan adaylarını bizzat kendi açıklayacağı program öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

ZAFERİMİZ İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ

12 Ocak Cumartesi günü milletin partisi AK Parti’nin önemli bir süreci geride bırakacağını dile getiren Seymen açıklamasında şunları söyledi: “Aday adaylığı sürecimizi artık geride bırakıyoruz. İlçemizde bir birinden değerli 13 isim bu süreçte partimiz adına saha da çalışarak, örnek bir birlik beraberlik sergilediler. Şimdi bizzat Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından adayımız açıklanacak. Ben eminim ki, aday adaylığı sürecinin her alanında olgunluk gösteren aday adaylarımız, aday açıklandıktan sonra da aynı kararlılıkla adayımız kim olursa olsun yanında yer alacak, 31 Mart’ta yaşatacağımız zafer için tek yumruk olup, kenetlenecektir. Şimdi bizim yapmamız gereken Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayıp, şenlik atmosferinde Kocaeli’nin ve partimizin gücünü gösterme günüdür” ifadelerini kullandı.

YENİ HEDEFLER VE UFUKLAR İÇİN

Adayımız açıklandıktan sonra saha çalışmalarına ağırlık vererek Gölcük Halkıyla her alanda buluşacaklarını ifade eden Seymen, teşkilatlarımızla birlikte yenilenen ve güçlenen yönetimimizle gece gündüz, kar, kış demeden milletimizle buluşacağız. Biz 16 yıl, 13 seçimdir milletimiz ile birlikte sayısız zaferler kazanan bir partinin neferleri olarak, 31 Mart’ta yaşayacağımız zafer gününe kadar durmadan çalışacağız. Gölcük’ün geleceği için yeni hedefler ve ufuklar için ilk günkü heyecanımızı sonuna kadar yaşıyoruz. 16 yıldır milletimizden hiç kopmadık, milletimizin hayalleri neyse bizimde o hayaller ve idealler doğrultusunda yürüyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle de, basın çalışanlarının bu müstesna gününü kutlayan Seymen, “Biz, biliyoruz ve inanıyoruz ki, basınımız değerlidir, önemlidir. Milletimizin bize karşı yansımasıdır. Bu noktada AK Parti olarak, doğruyu yazan, hedefi halkı bilgilendirmek olan, yapıcı eleştirilerle bize yol gösteren gazeteci kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Bu vesile ile 10 ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

GÖLCÜK HALKINI DAVET ETTİ

Seymen son olarakta AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Ocak Cumartesi günü Kocaeli’ne gelerek ilçe belediye başkanlarını açıklayacağı, aday tanıtım şölenine tüm Gölcük halkını davet etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4