BABAYA VEDA KOCAELİ’Yİ AĞLATTI!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliğinde (İHA) görevli polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.6 Kasım’da saat: 00:15 sıralarında geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Evli ve 3 çocuk babası olan Polis Memuru Ahmet Yasin Demirkıran,  için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Kampüsünde merhum meslektaşları için tören düzenlendi. Merhum polis memuru meslektaşları için düzenlenen törene Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Kocaeli İl Müftüsü ve merhum polisimizin aileleri ve teşkilat mensubu meslektaşları katıldı.
Meslektaşlarının, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliğinde (İHA) görevli polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran’a son görev ve son vedaydı bu tören.
Evli ve 3 çocuk babası olan Polis Memuru Ahmet Yasin Demirkıran’ın kızı babasının yeleği ve gözyaşlarıyla katıldı babasını yolcu etmeye. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, personelinin evladını kucakladı, duygusal anların yaşandığı törene gözyaşları hakimdi.
Polis Demirkan, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Başiskele Merkez Yerleşkesi’nde yapılan törenle son kez  mesai arkadaşları ve amirleri tarafından selamlandı. Merhum polis memurumuz ikinci ailesi Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatı tarafından memleketi Gümüşhane’ye gitmek üzere uğurlandı.
Gölcük Vizyon Gazetesi, merhum Ahmet Yasin Demirkıran’a  Allah’tan rahmet, geride kalan ailesi, sevenleri ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tüm personeline başsağlığı diler.
Haber ve Fotoğraflar; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Basın Birimi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1