YILDIRIM’DAN UMUT VEREN YENİ AÇIKLAMA!

Binali Yıldırım’dan emeklilikte yaşa takılanlar EYT ile ilgili yeni açıklama

AK Partili Binali Yıldırım, emeklilikte yaşa takılanlarla EYT’lilerle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Yıldırım, “Bu, benim gündemimde. Ben hayatım boyunca arkasında olduğum işi bırakmam.” ifadelerini kullandı

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırımemeklilikte yaşa takılanlarla EYT‘lilerle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Vatandaş, “Sadece şu anlamda sayın başkanım. Dile getirip illa bugün yarın çözülmesi için değil. İleriye dönük, şu tarihler içerisinde…” dedi.

“EYT GÜNDEMİMDE”

Vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, EYT’nin kendisinin gündeminde olduğunu söyledi.

“ARKASINDA OLDUĞUM İŞİ BIRAKMAM”

AK Partili Yıldırım, “Ben hayatım boyunca arkasında olduğum işi bırakmam” dedi.

Bilindiği gibi ülkemizde milyonlarca EYT’li ve yakını var; bakalım bu çağrı sonrası Binali Yıldırım’ın telefonu susacak mı? Yıldırım, EYT’lilerin sorunlarını dinleyecek mi?

Bilindiği gibi Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinden önce EYT’lilere “Sabırlı olun” demiş ancak EYT, seçim sürecinde gündeme alınmamış ve bu durum İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde seçimin kaybedilmesine etken olmuştu.

Yıldırım, dün de Erdoğan’ın “Gündemimizde yok” açıklamasına rağmen EYT sorusuna, “İlgili bakanlığımız çalışma yapıyor” iddiasında bulundu. EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın randevu da talep ettiği Yıldırım’dan bu talebe de henüz cevap verilmiş değil.

kaynak : ulusal.com.tr

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − = 85