HALIDERE AYAKLANDI!

Gölcük Halıdere’de daha önce kapatılan taşocağının yeniden faaliyete geçeceği endişesi bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. Halıdereliler eylem yaparken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise bölge sakinleri ile buluştu

VATANDAŞLAR YOLU KAPADI

Gölcük Halıdere’de bulunan taşocağı 2018 yılında kapatılmıştı.  As Elmaslar Nakliyat Hafriyat Hayvancılık Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi tarafından işletilen taşocağının yeniden açılması gündeme geldi. Mahkeme sonucu yeniden faaliyete geçebilir kararı üzerine taşocağına yeni malzemeler getirilmeye başlandı. Taşocağı çevresinde toplanan bölge sakinleri ise yolu kapatarak malzeme geçişini engelledi.

“BAŞKAN SEZER; FİKRİM İZİN VERİLMEYECEĞİ KONUSUNDA”

Bölge sakinleri eylem yaparken Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşalar hitap eden Sezer, “Sizin verdiğiniz dilekçeler doğrultusunda zaten iptal edilmişti. Ben şahsi fikrim izin verilmeyeceği doğrultusunda. İdari kararların hepsi yargı altındadır, mahkeme iptal kararı vermiş mi vermiş. Yapılan iptal kararı doğrultusunda valilik buyurun çalışabilirsiniz diyebilirdi ama şu an öyle bir şey demedi ve yeni karar almaları için girişimlerde bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in konuşması üzerine vatandaşlar konunun takipçisi olacaklarını söyleyerek kalabalığı dağıttılar.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 31 = 38