YİĞİTHAN ARSLAN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gölcük Final Temel Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olan Yiğithan Arslan, arkadaşları ile halı saha maçı yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Bugün gözyaşları arasında ailesi ve arkadaşlarının da katılım ile yapılan cenaze töreni sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

 

 

 

Gölcük İlçesi Şirinköy Mahallesi 33. Ada’da ikamet eden ve İzmit’te faaliyet gösteren Türmatsan Matbaa’nın sahibi Şakir Arslan ile Gönül Arslan’ın 4 çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Yiğithan Arslan, arkadaşlarıyla birlikte halı sahada futbol oynarken bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gölcük Devlet Hastanesine kaldırılan genç Yiğithan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÇOK BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ VARDI

Cenazesi ikindi namazında Tevfik Hoca Camiinden kılındı. Baba Şakir Arslan ve kardeşi Tufan Arslan taziyeleri kabul ederken, çok büyük bir üzüntü içinde oldukları gözlendi. Genç Yiğithan’ı cenaze törenine sınıf arkadaşları da katıldı ve göz yaşları adeta sel oldu. Gölcük vizyon Gazetesi olarak Yiğithan Arslan’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Haber: SerkanSIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − 12 =