YETENEK SINAVINA HAZIRLIK KURSUNA BÜYÜK İLGİ

 Gölcük Belediyesi eğitime verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda; Beden Eğitimi ve Spor Bölümleri Özel Yetenek Sınavlarına yönelik açılan ücretsiz hazırlık kursu, büyük bir ilgi ile gerçekleştiriliyor.

Gölcük Belediyesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümleri Özel Yetenek Sınavlarına yönelik olarak ücretsiz hazırlık kursu açıldı. Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Belediye Spor antrenörleri Okan Güler, Adem Özler, Aykut Balta, Öner Akdoğan nezaretinde Kavaklı Stadı’nda açılan kursta, adaylara programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunuldu.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Kurs kapsamında üniversitelerin yetenek sınavı kılavuzunda belirtilen Branş Sınavları Değerlendirme Parkuru ve Sportif Beceri Koordinasyon Sınavı Parkurları adaylar için kuruldu. Adaylar böyle bir kursu açılmasından dolayı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.  Sınav tarihlerine kadar kursa katılmak isteyenler: Murat Aydoğdu: 0 530 466 47 62, Öner Akdoğan: 0 530 415 05 44 ve Aykut Balta: 0 532 340 71 35 numaralı telefonları arayıp, ayrıntılı bilgi alabilirler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 5