DÜNYA EVİNE GİRDİLER!

Kentimizin  tanınan ailelerinden, AK Parti kurucularından, AK Parti Kocaeli geçmiş dönem İl yöneticilerinden, önce ki dönem  Gölcükspor genel kaptanı olan ilçemizin sevilen sayılan isimlerinden Musa Şenol ve Huriye Şenol’un biricik kızları Seval Şenol, Kaan Kara ile muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Yadigar ve Osman Kara’nın oğulları Kaan Kara ile Huriye ve Musa Şenol’un biricik kızları Seval Şenol, Tedri Şavi gerçekleştirilen  rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdiler. Davetlileri girişte karşılayan Kara ve Şenol  aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Nikah törenine ilçemizin tanınmış simalarından çok sayıda davetli katıldı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Tedri Şavi gerçekleştirilen düğün merasiminde genç çifte, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve gelinle damadın yakın dostları Eda Kurtuluş ile Doğan Genç şahitlik etti.

Nikah sonrası  “en büyük derdi sıkıntıları yükü hanımlar çeker” diyerek nikah memuru nikah cüzdanını geline taktim etti. Ve genç çifte sonsuz mutluluklar diledi.

BABALARDAN  TEŞEKKÜR

İlçemizin sevilen ve sayılan ismi,  misafirleri girişten itibaren karşılayarak ağırlayan baba Musa Şenol ve baba Osman Kara; “Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli akraba ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz sağ olsunlar” dedi.

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − 55 =