Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon’dan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’na ziyaret!

Yeşil Kasaba kurucularından MorNarpın (Pınar TAŞDÖNER) Yeşil Kasaba ekibi Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ile makamında görüştü.
Güler yüzlü ve samimi bir sohbet gerçekleştirilen ziyarette Fikret Ormancıoğlu “Yağmur Yağmur ” şarkısını dinleyip çok beğendiğini ;
MorNarpın -” Müzik ruhun gıdasıdır ” dediğinde – “Benim ruhumun gıdası halktır” diyerek halka olan sevgisini dile getirdi.

Aynı zamanda daha önce çıkartmış oldukları “Yağmur Yağmur” ve “Eğreti” isimli single parçalarından ve Çok yakında çıkması beklenen dizi ve klip projelerinden söz eden Yeşil Kasaba Pandemi gidişatına göre Halk Konseri düzenleyebileceklerini belirtti.
Çiçek ve hediyelerini takdim ederek vedalaşan Yeşil Kasaba’yı , Başkan Yardımcısı Ormancıoğlu tekrar ağırlamak istediğini belirtti.

Yeşil Kasaba Hakkında

Yeşil Kasaba iki kişiden oluşan sanatçıların temsili ismidir. 9 yıl önce Aydın’da Yeşil Adam (M. Selçuk KATIOĞLU) ve Mor Narpın (Pınar TAŞDÖNER) tarafından kurulan Yeşil Kasaba, 58 ilde Halk Konserleri verdi ve Bahar Şenliklerinde birçok kitlenin beğenisini kazandı. Yeşil Kasaba, şarkılarını (Yağmur Yağmur, Eğreti) kliplendirip, 2020 yılında sevenleriyle buluşturdu. Sanatçılarımız projeleriyle insana ve halka seslenerek, farkındalık yaratıp bunları da kurum ve özel aktiviteler aracılığıyla destekleyip Yeşil Kasaba ismini tüm dünyaya duyurmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etme amacındadır.
Yeşil Kasaba 7 dilde, 7 tarzda söylediği şarkılar ile dikkatleri çekerek sanat yolculuklarında, birçok sosyal sorumluluk projesinde bulunup ‘’ Yağmur Yağmur ‘’ adlı single çalışmalarının tüm gelirini Kimsesiz ve Engelli Çocuklara armağan etti.
Sanatçılarımız 22.10.2020 tarihinde İzmit/Kocaeli’ de Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon Organizasyon Tic. Ltd. Şti.’ni kurup yeni ve genç yeteneklere yol göstermek, ışık tutmak amacını benimsedi. Aynı zamanda kompleks bir yapılanmada olan Yeşil Kasaba Şirketi, çok yakında İzmit ve İstanbul bölgelerinde çekilecek olan Dizi/Film projesine ve yeni klibine start vermiştir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − 86 =