Gölcüklü Gençler Tugay Adak’ı unutmadı

CHP Kartepe Belediye Meclis Üyesi 28 yaşındaki Tugay Adak, 9 Şubat 2021 Salı günü, gece yarısında İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler semtinde bulunan Fatma Seher Kara Üst Geçidi’ne çıkarak kendisini aşağı bırakmış ve yaşamına son vermişti.  Tugay Adak’ı Gölcük CHP’li gençler unutmadılar.

Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın ve yönetimi Tugay Adak’ın Kartepe Sarımeşe’de bulunan mezarını ziyaret etti.

Başkan Aydın; “İzmit’te üyesi olduğu CHP’nin bayraklarını asarken geçirdiği kaza neticesinde bir gözünü kaybeden CHP Kartepe Meclis Üyesi Tugay Adak inandığı değerle, uğruna gözünden vazgeçebilecek bir dava adamıydı. Aynı yolda yürüdüğümüz, aynı hikayeyi paylaştığımız arkadaşımızdı. Hepimizin hafızasında ebediyen olacak “Tugay Adak için 8 Şubat Salı günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Saat 20.00’de bir anma programı düzenlenecek. Bu programa  herkesi bekliyoruz. Parti emekçisi yoldaşımız Tugay Adak bir kez daha rahmetle anarak unutturmayacağımızı bir kez daha göstermek istedik” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2