YENİ PROJESİ ÇOK SES GETİRECEK

 

İlçemizin en prestijli ve nezih mekanlarının başında gelen Değirmendere Kahverengi Cafe’nin İşletmecisi Selim Aktürk ünlü isimlerin sahne aldığı konserlerle adını duyurmuştu. Şimdi ise yeni projesi Kocaeli genelinde ses getirecek.

 

 

 

Değirmendere Yalı Mahallesi Sahili’nde bulunan ilçemizin en prestijli ve nezih mekanı Kahverengi Cafe & Restorant’ının İşletmecisi Selim Aktürk geçmişte yaptığı konser organizasyonlarıyla adını duyurmuştu.  Aktürk hayata geçireceği son projesi ile de Kocaeli genelinde ses getirecek. İlk olarak Resul Dindar ardından da Fettah Can konserini yapan Aktürk, alkolsüz eğlence merkezi ihtiyacının olduğunu farketti ve bu noktada geniş bir alana sahip olacak yeni bir mekan için düğmeye bastı. Başiskele Sahilinde olacak yeni mekanın temeli Eylül ayında atılacak. Kafe – Bistro hizmeti de verecek yeni mekan da, canlı performansların yanı sıra değişik şovlarda yer alacak. Mekanın Ocak ayında hizmete girmesi planlanıyor.

ÜNLÜLER SAHNE ALACAK

Çok yakında tüm Kocaeli’ne hitap edecek ünlülerin sahne alacağı, bunun yanında da her gün canlı müziğin olacağı yeni mekan hakkında bilgi veren Aktürk ayrıca şunları söyledi: “Değirmendere’de bulunan Kahverengi Kafe Restoran’da yaptığım konser organizasyonlarında gördüm ki, alkolsüz olan bu tarz mekanlara ciddi manada ihtiyaç ve talep var. Bizde bu ihtiyaç ve talepten yola çıkarak ünlülerin sahne alacağı bir mekanı Kocaeli’ne kazandırmak istiyoruz. 1000 ile 1500 m2 civarında büyük bir mekanı Başiskele Sahili’ne yapacağız. Yeni mekanın temelini Eylül ayında atacağız, Ocak ayında da hizmete sokacağız. Kocaeli’ye güzel bir mekan kazandırmak hedefindeyiz” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 4 =