CUMHUR İTTİFAKI GÖLCÜK’TE SAHADA

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte vatandaşlarla buluştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Bilal Çakır ve MHP’li yöneticilerle bir araya gelerek ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Gölcüklü İş Adamı Kerim Çakıroğlu ziyaret edilirken, ardından da Oflular Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluşuldu.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Kıraathane de vatandaşlara Cumhur İttifakının öneminden bahseden MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Cumhur İttifakı kadroları ile uyum içinde bir çalışma götürüyoruz. Gölcük’te, ilde ve ülke genelinde Cumhur İttifakı bu yerel seçimlerden güçlenerek çıkacaktır. Bu seçim yerel seçimin çok ötesinde ülke meselesidir. Bunu yılmadan, bıkmadan anlatacağız” dedi.

BU RUHU KALBİMDE HİSSEDİYORUM

İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı konuşmada, “ MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhur İttifakı kendiliğinden kurulmuş bir ittifak değil. Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesinde vatandaşın kurduğu bir ittifak. Bir ruh var bu ittifakta. Ben kalbimde bu ruhu hissediyorum. Bu ittifak ‘2023 Lider Ülke’ye giden yolda 13-0’larla devam edecek. Büyük fotoğrafa bakmayı bilenler gerçeği görenlerdir. Liderlerimin ne yapmak istediğini biliyorum. Ben liderimin boynumu bükmem. Milletimiz bunun farkında” dedi.

ADALETLİ BİR YÖNETİM SAĞLAYACAĞIZ

Ali Yıldırım Sezer ise, “Cumhur İttifakı olarak omuz omuza bir seçim süreci götürüyoruz. Biz bu seçimin yerel seçimin ötesinde bir beka meselesi olduğunu görüyoruz. Belediyecilik konusunda da ilçemiz için gereken neyse yapacağız. Gölcük’ün sorunları iyi biliyorum. ‘Önce Millet Önce Memleket’ diyerek yola çıkan bizler, ilçemizde adaletli bir yönetim anlayışını sağlayacağız ve insan ayırt etmeden kentimizi hep birlikte yöneteceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Sizin boynunuzu büktürecek, yarın sizi mahcup edecek en ufak hatayı kesinlikle yapmayacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 2