YENİ HALİ BİR HARİKA OLMUŞ MUTLAKA GİDİN

 

 

Değirmendere – Gölcük minibüslerinin ilçemiz merkezinde kalktığı noktanın yanında bulunan Foogy Cafe yapılan yatırım sonrasında baştan aşağıya yenilenen konsepti ile ilçe halkına en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.

 

 

Gölcük her yönüyle gelişmeye devam ediyor. Sosyal ve kültürel alanlarda çarşı içinde ve ilçemizin sahil bölgelerinde ki mekanlar vatandaşlar için hizmet kalitesini her geçen gün biraz daha arttırıyor. Değirmendere – Gölcük minibüslerinin ilçemiz merkezinde kalktığı noktanın yanında bulunan Foogy Cafe yenilenen konsepti ile ilçe halkına en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor. Rahat iç mekanı ile bu sıcak yaz günlerinde nefes alabileceğiniz bir mekan haline gelen Foogy Cafe, nargile çeşitleriyle de nargile tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday.

NARGİLENİN HER ÇEŞİDİ

İki genç yatırımcı Bekir Ata ve Hanefi Eren ait olan Foogy Cafe, 3.5 yıldır gençlerin vazgeçilmez adresi konumundaydı. Hayata geçirdiği konsept değişikliği sonrasında A’dan Z’ye her şeyiyle yenilenen cafe büyük beğeni topladı. Üstü açılıp, kapana bilen iç mekanı ve yenilenen bahçesiyle farkını ortaya koyan Foogy Kafe kaliteli ve bol nargile çeşitleriyle de beğeni topluyor. Hem de uygun fiyata en kalitesini.

NEFİS TÜRK KAHVESİ

Foogy Cafe de ayrıca, özel olarak hazırlanan nefis Türk Kahvesi, özel karışımla hazırlanan siyah çay, bitki çayları, soğuk içeçecek çeşitleriyle arkadaşlarınızla sohbet edip, hoşça vakit geçirmek isteyenlere en iyi hizmeti verirken, zengin yiyecek menüsü ile de farkını ortaya kokuyor. Eğer çarşı içindeyseniz ve şık bir ortamda bir şeyler yeyip, içmek isterseniz Foogy Cafe sizleri bekliyor. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 − 43 =