GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN BU HİZMETİ ÇOK İLGİ ÇEKER

 

 

Gölcük Belediyesi sosyal ve kültürel projelerde önemli bir ivme kazandı. Yazlık Ilıca Tesisleri’ne son dönemde Değirmendere Yalı Evleri ve Erikli Düzü Tesisleri eklenerek halkın hizmetine açıldı. Bu tesislerle birlikte Gölcük’ün Tarih koridoru tamamlanmış oldu. Bununla birlikte tarih koridoru gezileri de belediyenin yeni hizmeti olarak başlıyor.

 

 

 

 

Gölcük  Belediyesi’nde son yıllarda sosyal ve kültürel alanda önemli projelere imza attı. Özellikle tarihi yapıları aslına uygun olarak restore ve yeniden inşa ederek gün yüzüne çıkartan ve halkın hizmetine sokan Gölcük Belediyesi, yeni bir hizmeti daha uygulamaya aldı. Buda günlük, Tarih Koridoru Turu gezileri. Günlük 100 Lira karşılığında yapılacak olan geziler, son derece lüks otobüsler ile yapılacak.

GEZİLERDE NELER VAR?

Tarih Koridoru Turu, Yalı Evleri’nde yapılacak olan kahvaltı ile başlayacak. Daha sonra, Tarihi Kervansaray’da çay, kahve ve kek ikramı. Buradan, Erikli Tepe Tabiat Parkı gezisi başlayacak. 3 saatlik serbest zamanda hoşça vakit geçirebilirsiniz. Tarih Koridoru Gezisinin son durağı ise Yazlık Ilıca Termal Tesisleri. Burada, Termal Tesislerinin her türlü nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Bu Tarih Koridoru Gezisine katılmak için, (0 533) 897 02 29 Nolu telefonu arayarak, rezervasyon yaptırabilirsiniz.

GÜNLÜK GEZİ TURU REHBERİ

Saat 09-11.00 Yalı Evleri Kahvaltı

Saat 11.00-12.00 Tarihi Kervansaray

Saat 12.00-15.00 Erikli Tepe Tabiat Parkı

Saat 17.00-20.00 Yazlık Ilıca Tesisleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 31 = 36