Yeni Başkan Ünal Yazıcı’ya Geçmiş olsun

Gölcük İdman Yurdu’nda daha önce gün yapılan kongre sonrasında yeni Başkan Ünal Yazıcı’ya nazar değdi ve iş yerinde kaza geçirdi.

İlimiz Amatör spor kulüplerinden Gölcük İdman Yurdu’nun daha önce pandemi nedeniyle ertelenen kongresi Yeni Gölcük Sanayi Sitesi F-3 Blok’ta  üyelerin katılımıyla geçekleştirmişti. Gölcük İdman Yurdu’nda daha önceki yönetim kurullarında görev yapan Başkan adayı Ünal Yazıcı tek aday olduğu kongre koronavirüs tedbirleri dahilinde yapıldı.

BAŞKANA NAZAR DEĞDİ

Gölcük’te yapılan turuncu beyazlı kulübün kongresi sonrasında yeni yönetim görev dağılımını yapmasının ardından yeni Başkan Ünal Yazıcı iş yerinde geçirdiği kaza sonrasında bacağı kırıldı. İş yerinde arkadaşları tarafından 112 sağlık ekibi çağırmasının ardından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi daha sonra MEDAR hastanesine kaldırıldı.

GEÇMİŞ OLSUN

Gölcük İdman Yurdu Kulübü yeni Başkan Ünal Yazıcı iş yerinde geçirdiği kaza sonrasında bacağında meydana gelen kırıktan dolayı Gölcük Vizyon gazetesi olarak büyük geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − 40 =