“KAPIM HEP AÇIK KALACAK”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Ziyaretliler Köyü Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi, “Belediye bir kardeşiniz olduğunu hissedeceksiniz. Kapım hem açık kalacak” dedi. 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer,  Gölcük Ziyaretliler Köyü Eğitim ve Kültür Merkezi’ni İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret etti. Geniş katılımın olduğu ziyarette ilçede oturan Ziyaretliler Köylüleri Sezer’e tam destek verdi. Ziyarette ilk konuşmayı İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptı. Seymen, 31 Mart seçimlerinin önemine değindi.

ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Seymen, “Bu seçimlerin en büyük özelliği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk yerel seçimleri olması. Muhalefet sinsi bir şekilde yerel seçimleri ulusal gündemlere taşıyor. Hedefleri dış güçlerin oyunlarıyla yaşanan ekonomik sorunlardan yola çıkarak HDP’nin de gizli desteği ile Cumhur İttifakı’na oy kaybı yaşatıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne karşı ülkeyi tekrar genel seçime götürmek. Biz ve milletimiz asla buna izin vermeyeceğiz” dedi.

HALKTAN KOPMAYACAĞIZ

Aday Ali Yıldırım Sezer ise yaptığı konuşmada, “Her gittiğimiz noktada burada olduğu gibi ilgiyle karşılaşıyorum. Emin olun sizin bu sevginize layık, halktan hiç kopmayan gönüllere girmenin mücadelesini veren bir başkan olacağım. Kapım hep açık olacak. Belediye de bir kardeşiniz olduğunu her zaman hissedeceksiniz. Gölcüklünün sorunlarını iyi biliyorum. Hepsinin üstesinden el birliği ile geleceğiz ve Gölcük modern, daha da fazla yaşanılır bir kent halini alacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − = 38