Yazdığımız yazıyı kendince yorumlamış, okuduklarını anlayamamıştır.

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar’ın basın açıklamasında, CHP ve İYİ Parti’yi eleştiri yağmuruna tutmasına İYİ Parti’den cevap gecikmemişti. Gölcük İP İlçe Başkanı Sayın Aynacı’nın cevabına ithafen; MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar İYİ Partiye okuduklarını anlayamamışlar dedi.

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar; “Yazdığımız yazıyı kendince yorumlamış, okuduklarını anlayamamıştır.

Son basın açıklamamızda belirttiğimiz, kendisinin için çok iyi anladığı ama anlamamazlıktan geldiği, konuşulmasını istemediği bölümleri tekrardan belirtmek isteriz.

Biz Sayın Akşener’in HDP tarafından sevilmediğini söyledikten sonra Sayın Meral hanımın nasıl Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğinden bahsettik. Orayı atlamış, teşekkür etmişsiniz.

İP’in masada HDP’yi istemediği ‘sözde’ doğrudur. HDP’nin de İP i masada sözde istemediği doğrudur. Bizim yazımızda söylediğimiz masanın altıdır.

Sayın İlçe Başkanının aklınca kendi algısını oluşturmak için İP ile HDP’nin arasında uçurum olduğunu söylemişiz gibi yazması da ayrıca komik olmuş.

Sayın başkana soralım madem cevaplasın.

  • HDP Başta İstanbul ve Ankara’da olmak üzere Adana, Mersin’de belediye seçimlerinde ittifak adaylarına oy vermiş midir?
  • Sayın Başkan Oy vermediğini düşünüyorsa meclis kürsüsünden HDPli vekilin ‘bizim attığımız oylarla orada oturuyorsunuz’ açıklamasına ne diyor?
  • Mesela Adana genelinde belediye meclis üyesi seçimlerinde HDP ye Oy veren 50272 seçmen Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde hangi ittifaka oy vermiştir? HDP ne karşılığında Adana’da belediye başkan adayı çıkarmamıştır?
  • Sayın İlçe Başkanı, Lideri gibi Selahattin Demirtaş’ın adil yargılanmadığını düşünüyor mu?
  • CHP-İP-HDP-SAADET partisiyle birlikte Anayasa değişikliği için bir taslak hazırladınız mı?
  • Selahattin Demirtaş’ın eşiyle birlikte Meral Akşener’in evinde kahvaltı yapmak istemesi, Meral Akşener’in süslü sözlerle kabul etmesi hakkında Sayın ilçe başkanı ne düşünüyor?
  • Sayın Gölcük İlçe Başkanı, Sarıyer İlçe Başkanı gibi HDP’yi Kürtlerin temsilcisi olarak mı görüyor?
  • Masadaki ortağınız Kılıçtaroğlu defalarca Selahattin Demirtaş’ı çıkaracağını söylerken neden tepki göstermiyorsunuz da Gürsel Tekin’e tepki gösteriyorsunuz?
  • Sayın ilçe başkanının HDP’nin Ak Partiyi sever gibi bir açıklaması var.  HDP Eş Başkanı Sezai Temelli ‘Kürdistan’da biz kazanacağız, batıda da AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz’ sözüne İP’ten veya ortaklarınızın birinden  ‘Kürdistan neresi’ açıklaması geldi mi?
  • Belediye seçimlerinden önce HDP Eş Başkanı Sezai Temelli’nin Ak Parti’ye ve MHP’ye karşı verilecek her oyun barışa verilecek oydur açıklamasında Sayın İlçe Başkanına göre İP neden sayılmamıştır?
  • Geçenlerde açıkladığınız Türkiye’de yaşamayan birinin hazırladığı çok belli olan Göçmen stratejinizde çok güldüğümüz bir kısmı da sormak istiyoruz. İlgili rapor sayfa 11 de göçmen tehditlerini kaldırmak için Suriye’de güvenli bölge oluşturulması gerek demişsiniz. Güvenli koridor oluşturulalı çok oldu da velev ki hiç Suriye’ye girmemişiz gibi düşünelim. Bu kararı hangi ortağınızla alacaksınız? HDP istedi diye teskereye hayır oyu veren CHP ile mi?

Sorulacak soru çoktur. Bu işin bir de Fetö ayağı var ama onu da sonra konuşuruz.

Lafın kısası, HDP’yi masada değil de masa altında görmek istemenizi gayet iyi anlıyoruz. Sizin de bahsettiğiniz üzere HDP’li eş başkanlarını gayet yakından izliyoruz. Her izde de siz ve ortağınız CHP çıkıyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − 97 =