İNSANLIĞI KİM KAYBETMİŞ DE HDP BULMUŞ?

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar gündemi değerlendirdi.

Başkan Çavdar; “HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, TBMM’deki konuşmasında “Hâlâ burada, kürsüde sizin milletvekilleriniz bize bakarak ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ diyor. Biz de cevap olarak ‘Ne mutlu insanım’ diyoruz. Bizim kıblemiz ‘Ne mutlu insanım’ diyenedir, tamam mı?” dedi…

On binlerce insanı öldürmüş terör örgütü PKK’ya hizmet eden, “Sırtımızı PKK’ya, YPG’ye, PYD’ye, PJAK’a dayadık” misyonuyla hareket eden HDP’nin bir yetkilisi “Ne mutlu insanım’ dediklerini iddia ediyor.

PKK kurşuna dizerken mi, mayın döşerken mi, bomba atarken mi, füze yollarken mi “Ne mutlu insanım’ diyor bunlar?

Terör örgütü PKK, annesinin karnındaki yahut kundaktaki bebeği kurşuna dizerken HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş “Ne mutlu insanım” diye nerede haykırdı acaba?

Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin TBMM’sinde beslediğimiz bir PKK sevdalısı ve hizmetkârı bir kadın, Atatürk’ün “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözünden rahatsızlık duyuyor.

ABD’den silah alarak bölgedeki Türkleri, Kürtleri, Arapları öldüren terör örgütü PKK/YPG/PYD’nin hizmetkârı olan bir kadın, Türk milletinin etnik kökeni ne olursa her ferdini bünyesinde en değerlisi olarak barındıran MHP’yi bir de ırkçı parti olarak suçlamış…

Bebek katili PKK, ABD’nin tasmasını taktığı bir terör örgütüdür. HDP olarak sizler de PKK’nın elindeki kölelersiniz… İnsanlık kim, siz kim?

MHP ve Ülkü Ocakları zaman ve mekan gözetmeden ihanete her zaman dur diyecektir. Bunu ırkçılıkla açıklamak ,ilim irfan yuvası ülkü ocaklarımızı terör örgütüymüş gibi lanse etmek bu ülkedeki şer odaklarının dilidir.

Her zaman ve her yerde yüzünüze bakıp “Ne mutlu Türk’üm Diyene” demeye devam edeceğiz…

6+1 Masa neyin peşinde?

6+1 masa gün geçmiyor ki yeni bir ihanet perdesini aralamasın, HDP’ ye göz kırpmasın..

Deva Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı , daha öncede belirttiğimiz, masanın hazırladığı ihanet metnini bildiri olarak dağıttı.

“Eşit vatandaşlığın devası olacak dokuz çözüm” başlığı altında halka dağıtılan bu bildiride “anadilde eğitim hakkı” , “özerklik”, “kürtçe öğretmen atamaları”ndan söz edilmektedir.

Ülkeyi etnik açıdan bölecek her türlü tavıra dün olduğu gibi bugünde tavır göstereceğimizi, bu bildirinin ilçemizde dağıtılması halinde suç duyurusunda bulunacağımızı muhataplarına  şimdiden söylemek isteriz.

ABD’li Jeremy Rifkin CHP’nin kendi ayağına sıktığı kurşun olmuştur.

ABD’li Jeremy Rifkin’in çevrim içi konuşması ve “Türkiye’yi Amerika’dan yöneteceğiz” tarzındaki mesajları CHP’nin artık tamamen raydan çıktığının son delili olmuştur.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye’nin ekonomide ve endüstriyel dönüşümde Şampiyonlar Ligi kadrosu hazır” diye sunduğu kişilerin çoğu zihin olarak Türkiye’ye zararlı düşünceler taşımaktadır. CHP’li Gürsel Tekin gibiler “Jeremy Rifkin yerli ve milli midir?” sorusuna  “Elbette” şeklinde cevap vererek ABD’li danışmanı pazarlamaya çalışsalar da Jeremy Rifkin’in arkasından Rockefeller ailesinin CHP’nin trajikomik hâlini güçlendirmiştir.

Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin tüzüğünde “18 yaşını dolduran kişi Önder Apo’nun demokratik uygarlık çizgisine, parti programına ve yönetmeliğine inanır ve yaşamına uygular” şeklinde madde bulunan terör örgütü PYD için “Ne ben ne arkadaşlarım bir yapının terör örgütü olup olmadığına dair bir değerlendirme yapacak istihbari bilgiye ve kurumsal yapıya sahip değiliz”  yorumunda bulunan zekâya sahip olması…

Yine Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunan Hacer Foggo’nun Jandarma Özel Harekât’ın Hendek operasyonları sırasında bir sınıfta çekilen ve tahtada “Eğitim sırası bizde J.Ö.H” ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı “Siz eğitim yaparken “Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi” 44 çocuk öldürüldü” notuyla paylaşarak Türk Ordusu’nu çocuk katili gösteren biri çıkması. Terör örgütü PKK ve onun Suriye kolu PYD’ye sahip çıkan açıklamaları…

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ermeni ve yine Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunan Daron Acemoğlu’nun ‘Dar Koridor’ kitabında Atatürk Cumhuriyeti için “despot” yakıştırması yapması, PKK açılımını savunarak “Çözüm süreci biterse ekonomi mahvolur” demiş olması, Ermeni soykırımını reddeden bilgiler içerdiği için, tarih ders kitaplarının toplatılmasını savunan bir bildiriye de imza atmış olması…

CHP’lilerin bu ihanet içindeki hâlini bağzı CHP’liler görmeye başladı. Ama Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi makyajla gizlemeye çalışıyor. Oysa CHP’nin bu ihanet yüzü hiçbir makyajı kabul etmemektedir.

Kılıçtaroğlu bu tarz siyasetine devam ederse görünen o ki bu siyaseti 10 Kasım törenlerinde hasta olmaya kadar gidecek.

 

İlaç tedarikindeki sıkıntılar aşılmak üzere

 

Piyasadaki bazı ilaçların tedarikinde sıkıntılar yaşanmaktadır.

 

Bugün Türkiye’de kullanılan ilaçların kutu bazında %89’u, değer bazında yaklaşık %53’ü ülkemizde üretiliyor.İlaç etken maddelerinin tedariki ile küresel arz sorunu ve Şubat ayında belirlenecek fiyat artışı yüzünden karşılaştığımız bu sıkıntı , Gazi Meclisimizin çalışmalarıyla eksik noktaları giderilmiştir. Bunların ilki Cumhurbaşkanımızın yayınladığı kararname ile Şubat ayındaki fiyat belirlemesi erkene alınmıştır. Vatandaşımız en kısa sürede eksik ilaçlara ulaşacaktır”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1