Yavuz Çifti Günlerini Derince İlçemize Ayırdılar

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca her gün bir ilçemizde yapacakları hane ziyaretlerini her programda olduğu gibi bugün de pandemi kurallarına riayet ederek Derince ilçemizde gerçekleştirdiler.

Şehit Aileleri ile  Gazilerimiz Ziyaret Edildi

Şehitlerimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz; Derince ilçemizde ikamet eden Şehitlerimiz; Jandarma Yüzbaşı Mahmut Top ve Jandarma Onbaşı Nedim Küçük’ün ailelerini ziyaret ettiler.

Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Yavuz Çifti, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular.

Derince ilçemizde ikamet eden Gazilerimiz; Seyfettin Karadeniz, Mustafa Morgül, Ahmet Kuş, Ali Şenol ve Osman Ekrem’i hanelerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek,  gazilerimizin Ramazan aylarını tebrik ettiler.

Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz: “Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

İhtiyaç Sahibi Ailelerin Dertlerine Derman Olundu

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olması nedeniyle özellikle bu ayda sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.

Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz Çifti, Derince ilçesinde Yetim, Yaşlı, Engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 19 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Vali Yavuz: “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında bugün Derince ilçemizde Eşimle birlikte 2 şehit ailesi, 5 gazi ailesi, 2 yaşlı, 1 engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 17 aile olmak üzere toplam 27 ailemizi hanelerinde ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunlarını giderdik.” dedi.

Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdi.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerinin kısa sürede çözülmek suretiyle toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Derince ilçemizde ki 27 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve eşi bu güne kadar ilimizde 667 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül kapılarını araladılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − = 79