DOĞUM GÜNLERİNİZ İÇİN ÖZEL ORGANİZASYON FOOGY CAFE’DE

 

 

 

 

 

Foogy Cafe’de artık doğum günü organizasyonlarınızı yapabilir, özel günlerinizi en iyi şekilde kutlayabilirsiniz. Bunun için özel olarak hazırlanan konsept ile Foogy Kafe farkını mutlaka yaşayın, kendiniz özel hissedin.

 

 

 

 

İlçe merkezinde Değirmendere – Gölcük minibüslerinin kalktığı durakın hemen yanında bulunan ve yaptığı yatırım ile baştan aşağıya yenilenen Foogy Cafe, yeni hayata geçirdiği bir hizmetle de adından çok söz ettirecek ve çekim merkezi olacak. Foogy Cafe’de artık doğum günü organizasyonlarınızı yapabilir, özel günlerinizi en iyi şekilde kutlayabilirsiniz. Bunun için özel olarak hazırlanan konsept ile Foogy Kafe farkını mutlaka yaşayın.

DOĞUM GÜNLERİNİZE ÖZEL ORGANİZASYON

Foogy Kafe İşletmeleri Bekir Ata ve Hanefi Eren gazetemize yaptığı açıklamada ilçe halkına seslenerek, “Özel olarak doğum günü ve özel gün organizasyonların artık kafemizde yapabilirler. Doğum gününüzde sizi özel hisssetirecek her türlü ayrıntıyı düşünen Foogy Kafe’de, arkadaşlarınızı ağırlayabilir, yeni yaşınıza en güzel şekilde merhaba diyebilirsiniz.  Yeni konseptimiz ile A’dan Z’ye yenilendik ve ilçemize yakışır bir mekanı Gölcük’e kazandırdık. Çarşı merkezinde uygun fiyat politikamızla tüm kesimlere en iyi hizmet için çalışıyoruz” dediler.

CUMA – CUMARTESİ GÜNLERİ CANLI MÜZİK

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Foogy Kafe’de Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik ve bunun dışında da gün boyu nargile, sıcak ve soğuk içecekler ile hazır yemek çeşitlerini bulabilir, arkadaşlarınızla rahat bir ortamda sohbet edip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

  

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1